Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Άσχημη οικονομική κατάσταση στον Δήμο Γόρτυνας

Την άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος Γόρτυνας, εξήγησε ο Δήμαρχος, Νίκος Σχοιναράκης, στους εκπροσώπους των τοπικών συμβουλίων, σε συνάντηση που είχαν στο Δημαρχείο Γόρτυνας. 


Ο κ. Σχοιναράκης άνοιξε τα χαρτιά του μιλώντας με ειλικρίνεια για τα αμέτρητα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει σε καθημερινή βάση η δημοτική αρχή, χωρίς, όπως είπε, να έχει την απαραίτητη οικονομική αρωγή του Κράτους, αφού πέρα από την κατανομή των ΚΑΠ, η οποία δεν επαρκεί καν για την μισθοδοσία των υπαλλήλων, η Πολιτεία δεν έχει συνεισφέρει με άλλο τρόπο στην ενίσχυση των ταμείων του Δήμου.

Πέρα όμως από τα προβλήματα οικονομικής φύσεως, που ταλανίζουν το Δήμο, στο τραπέζι του διαλόγου μεταξύ των εκπροσώπων των τοπικών συμβουλίων και του Δημάρχου, έπεσαν κι άλλα θέματα που αφορούν το μέλλον του τόπου, με κυριότερο όλων την πολιτική που θα πρέπει να ακολουθηθεί σχετικά με τις ΑΠΕ και συγκεκριμένα με τον Υβριδικό Σταθμό, που υπό προϋποθέσεις ενδέχεται να κατασκευάσει ο Δήμος, στα Καπετανιανά.


neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...