Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Μεθοδεύσεις για τη μετάθεση των αυτοδιοικητικών εκλογών

Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βούτσης, με αφορμή  την μη προσέλευση του υπουργού Εσωτερικών στη διαδικασία κοινοβουλευτικού ελέγχου που αφορούσε επίκαιρη ερώτηση για το ενδεχόμενο μετάθεσης των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Όπως σημείωσε ο κ Βούτσης, η «ουσιαστική άρνηση της κυβέρνησης για μια δημόσια δέσμευση που θα ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο πολύμηνων διαρροών περί το θέμα, συνιστά ευθεία παραδοχή ότι παραμένει ανοικτό ως ενδεχόμενο το να επιχειρηθεί ένα θεσμικό πραξικόπημα στον ευαίσθητο τομέα τόσο της πρωτοβάθμιας όσο και της περιφερειακής αυτοδιοίκησης».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τα κόμματα της κυβέρνησης ότι «αναζητούν εναγωνίως μεθοδεύσεις για τη χειραγώγηση των, προ κρίσεως, πολιτικών συσχετισμών σε αντίθεση με το διαμορφούμενο νέο πολιτικό σκηνικό, με μετάθεση της ισχύος τους μέχρι το τέλος του 2015».

Προειδοποίησε τέλος ότι «όσοι σχεδιάζουν την παράνομη μακροημέρευση των εξουσιών τους για την εξυπηρέτηση της πελατειακής, κομματικής λογικής τους ότι θα αποτύχουν παταγωδώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...