Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Απεργία διάρκειας προτείνουν οι εργαζόμενοι στα ΚΕΠ

Επίσκεψη Γιώργου Α. Παπανδρέου στο ΚΕΠ Ενιαίας...

Πρόταση για κήρυξη απεργίας διαρκείας κατέθεσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων ΚΕΠ (ΠΟΣΕΚΕΠ). Όπως υποστηρίζει η ΠΟΣΕΚΕΠ οι 24ωρες και 48ωρες απεργίες είναι ανεπαρκής καθώς χάνεται ο πόλεμος από την ανελέητη επίθεση που έχουν δεχθεί όλοι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΣΕΚΕΠ είναι:

"Αντιλαμβανόμενοι, την ανελέητη επίθεση που έχουν δεχθεί όλοι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, αλλά και οποιοσδήποτε πολίτης αυτής της Χώρας προσπαθεί να επιβιώσει μέσω της εργασίας του. Αντιλαμβανόμενοι , την αδιέξοδη οικονομική πολιτική των μνημονίων η οποία στερείται οποιασδήποτε λογικής και μας οδηγεί αποδεδειγμένα στον αφανισμό την εξαθλίωση και ενίοτε στην αυτοκτονία , κάτι που πλέον μπορεί να το καταλάβει και ο πιο αδαής. Αντιλαμβανόμενοι, ότι ο διαλυμένος ήδη οικονομικός και κοινωνικός ιστός της χώρας έχει μπει σε συνθήκες πολέμου και οι επιπτώσεις είναι ανεπανόρθωτες. Αντιλαμβανόμενοι , την απειλή για την επιβίωση μας πλέον και την καταστροφή που θα επιφέρουν στις επόμενες γενιές , τα αποτυχημένα μνημόνια και το νέο πακέτο μέτρων των 11,5 + δις , που επιδιώκουν να ψηφισθεί.

Καλούμε την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και την Γ.Σ.Ε.Ε. σαν ύστατο μέσο άμυνας των πολιτών να οργανώσουν απεργία επ' αορίστου, τέτοια που να αποτελέσει αμετακίνητη γραμμή άμυνας και αποτροπής του ολέθρου που μας οδηγούν.

Καλούμε όλες τις Ομοσπονδίες και τα Πρωτοβάθμια Σωματεία της Χώρας να στείλουν ανάλογο αίτημα στις δύο Συνομοσπονδίες.

Καλούμε όλες τις Συνδικαλιστικές Οργανώσεις των Επαγγελματιών να αντιληφθούν τη σημασία που έχει η καταναλωτική δύναμη των πολιτών για τους ίδιους και για τον οικονομικό κύκλο, καθώς και των χρημάτων που φεύγουν από την πραγματική οικονομία με τη μορφή τοκογλυφικών επιτοκίων , τους καλούμε να συνδράμουν με όποιο τρόπο αποφασίσουν.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους πολίτες να πιέσουν για την ανασύνταξη ενός ενιαίου συνδικαλιστικού μετώπου πέρα από κάθε είδους χειραγώγηση .
Θεωρούμε πλέον ότι μόνο η απεργία επ αορίστου αποτελεί ικανό όπλο άμυνας απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση που έχουμε δεχθεί.

Οι 24ωρες ή οι 48ωρες απεργίες αποτελούν προειδοποιητικές βολές πριν την εμπλοκή και εμείς ήδη χάνουμε τον πόλεμο! Δεν διεκδικούμε μόνο να μην χάσουμε άλλα, διεκδικούμε να πάρουμε πίσω τη ζωή μας! Με όλο το σεβασμό στα Διοικητικά Συμβούλια όλων των συνδικαλιστικών φορέων."
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...