Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Λάρισα: Νέος «γαλάζιος» εμφύλιος στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές

«Το γάντι έριξε» η "γαλάζια" Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, Ρένα Καραλαριώτου, στον επί τέσσερις τετραετίες Δήμαρχο Λαρισαίων, Κωνσταντίνο Τζανακούλη, όχι τόσο με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για την διεκδίκηση του Δημαρχιακού "θώκου", όσο με την αναφορά της στη σημερινή «εικόνα» του Δήμου, κατά την παρουσίαση του ονόματος και του συμβόλου της Παράταξής της.


«Μέχρι ακόμη και σήμερα παίρνω - κάθε μέρα και περισσότερα - θετικά μηνύματα από παντού.


Πάνω από όλα όμως, η συγκέντρωση έστειλε το μήνυμα ότι η Λάρισα έχει ανάγκη από αλλαγή... Αλλαγή στις νοοτροπίες, αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του Δήμου, αλλαγή στον τρόπο που βλέπουμε και σχεδιάζουμε το μέλλον της πόλης μας.

Όλοι το νιώθουν, όλοι το νιώθουμε ότι μια περίοδος κλείνει και μια καινούργια ανοίγει» τόνισε χαρακτηριστικά, η σε λίγο καιρό τ. Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας του "γαλάζιου" Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγορατού και υποψήφια Δήμαρχος Λαρισαίων, πια.

Ο νυν Δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Τζανακούλης, με τη σειρά του, όπως πληροφορούμαστε, εδώ και αρκετό καιρό «βγάζει καπνούς» κατά της Αντιπεριφερειάρχου και αναμένεται σύντομα «να σηκώσει το γάντι», ανταπαντώντας με την ανακοίνωση της δικής του υποψηφιότητας.

Μία ανακοίνωση, που θα επισπευσθεί, μετά και την ανακοίνωση της κας Καραλαριώτου, αφού ο Δήμαρχος δεν θα την αφήσει τόσο εύκολα να αμφισβητήσει τα επί... 16 έτη "ηνία" του.

Όλοι κάνουν λόγο για έναν "γαλάζιο εμφύλιο" στον Θεσσαλικό κάμπο, που πιθανά να έχει επιπτώσεις, τόσο στη διεκδίκηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας - η Παράταξη του νυν Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, είχε επικρατήσει στον β' γύρο, με ούτε 4.000 ψήφους διαφορά του "πράσινου" υποψηφίου, Απόστολου Παπατόλιου - όσο και στον Δήμο, όπου επίσης ο νυν Δήμαρχος της πόλης, Κώστας Τζανακούλης, είχε επικρατήσει πολύ δύσκολα - μόλις 217 ψήφους διαφορά - του επίσης "πράσινου" υποψηφίου, Ιωάννη Σάπκα.

epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...