Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

50.000 θέσεις για άνεργους νέους στους δήμους

Με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων στην χώρα, καθώς το ποσοστό των άνεργων ξεπερνά πλέον το 57%, αναμένεται να προωθηθεί το επόμενο διάστημα πακέτο 50.000 θέσεων στους δήμους.

Αυτό το νέο πρόγραμμα αφορά κυρίως νέους ηλικίας μεταξύ 18 και 26 ετών, που κατά προτεραιότητα άνεργοι ή ολοκλήρωσαν πρόσφατα την κατάρτισή τους και μέσω του προγράμματος θα ανοίξει ο δρόμος απόκτησης μιας πρώτης εργασιακής εμπειρίας.

Ο χρόνος απασχόλησης στο πρόγραμμα θα είναι διάρκειας ενός έτους, ωστόσο θα υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης της σύμβασης που θα υπογράψουν για ακόμη ένα έτος.

Οι τομείς στους οποίους θα τοποθετηθούν είναι μεταξύ άλλων δημοτικές υπηρεσίες, κοινωνικές δομές, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, σχολεία και άλλοι παρεμφερείς φορείς και νομικά πρόσωπα των δήμων. Μεταξύ αυτών των ειδικοτήτων, όπως αναφέρουν «Τα Νέα» θα είναι και παιδαγωγοί, καθηγητές φυσικής αγωγής, δάσκαλοι ειδικής αγωγής, φύλακες, βιβλιοθηκονόμοι, μουσικοί, βοηθητικό προσωπικό κ.α.
 
ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...