Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Παπαγεωργόπουλος: «Τα ψέματα έχουν κοντά πόδια».

O κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος μετά από σχετικό πίνακα όλων των δήμων της χώρας που έδωσε στη δημοσιότητα ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Χ. Καστανίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Για άλλη μία φορά τους τελευταίους μήνες διαψεύστηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο η σημερινή διοίκηση του Δ.Θ., η οποία κατ’ επανάληψη μίλησε για την δήθεν τραγική οικονομική κατάσταση του Δήμου μας.

Με έγγραφη απάντησή του σε σχετικό ερώτημα ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Χάρης Καστανίδης επανέλαβε τις δηλώσεις του προκατόχου του κ. Γιάννη Ραγκούση, ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι από τους υγιέστερους οικονομικά δήμους της χώρας και μακράν ο υγιέστερος εν σχέσει με τους μεγάλους Δήμους, παρά το γεγονός ότι το Κράτος χρωστά περί τα 100 εκατομμύρια ευρώ στον Δ.Θ.!

Νοιώθω πραγματικά υπερήφανος για τον τρόπο με τον οποίο διοίκησε όλα τα τελευταία χρόνια την πόλη μας η Παράταξη μου, χρόνια γόνιμα και παραγωγικά όπου μέσα σε ένα καθεστώς πλήρους διαφάνειας κατατέθηκε πραγματικό έργο το οποίο κάθε μέρα απολαμβάνουν οι συμπολίτες μας.

Η γκεμπελική προπαγάνδα που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας προσπάθησε και προσπαθεί ανεπιτυχώς να παρουσιάσει μια άλλη πραγματικότητα.

Δυστυχώς για τους διακινητές αυτών των συκοφαντιών για άλλη μία φορά σήμερα αποδείχθηκε ότι «τα ψέματα έχουν κοντά πόδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...