Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Παραιτήθηκε ο δήμαρχος Ερμιονίδας λόγω του αδιεξόδου με τα σκουπίδια

Επιστολή παραίτησης προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη απέστειλε σήμερα ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Καμιζής, ο οποίος έκανε λόγο για αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στο σοβαρό ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Στην επιστολή αναφέρει ότι δεν υπάρχει αδειοδοτημένος χώρος εναπόθεσης δεματοποιημένων ή αδεματοποίητων απορριμμάτων καθώς ο μοναδικός αδειοδοτημένος χώρος στη θέση «Σταυρός Διδύμων» έχει υπερπλήρως κορεστεί και δεν υπάρχει «ούτε τετραγωνική σπιθαμή «για την εναπόθεση τους. Μάλιστα, ο χώρος αυτός, επισημαίνει, δεν διαφέρει σε τίποτα από έναν κοινό Χώρο Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (ΧΑΔΑ).

Επίσης, κάνει λόγο για «αλλοπρόσαλλες και καταστροφικές επιλογές» και αποφάσεις των δύο πρώην Δήμων Κρανιδίου και Ερμιόνης ενώ για την Περιφέρεια αναφέρει ότι η αντιμετώπιση του προβλήματος δεν υπήρξε αποτελεσματική.

«Ουδεμία υπόσχεση προφορική, δημόσια ή γραπτή των υπηρεσιών και δική σας εξεπληρώθη παρά τις επιτακτικές προειδοποιήσεις μου ώστε να μη φτάσουμε στο σημερινό αδιέξοδο», αναφέρει τέλος ο δήμαρχος προς τον κ. Τατούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...