Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις επόμενες ημέρες προχωρούν σε κινητοποιήσεις αντιδρώντας στα νέα μέτρα της κυβέρνησης. Η αρχή θα γίνει το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα με τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που διοργανώνουν ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΘ και ΕΔΟΘ και θα πραγματοποιηθεί στο Αγαλμα Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη, ημέρα εγκαινίων της 77ης ΔΕΘ. 

Την ερχόμενη Τρίτη θα ακολουθήσει η συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ – ΟΤΑ, ενώ για τις 12 και 13 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί νέο διήμερο κλείσιμο των δήμων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας πραγματοποίησε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων – Μελών της ΠΟΕ – ΟΤΑ στις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας.
Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ειδικότερα οι μειώσεις μισθών, εφάπαξ και συντάξεων, η αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...