Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ο Δήμαρχος Λαμιέων στην 7η Πανελλήνια Σύνοδο των Φο.Δ.Σ.Α.


Στη Χίο θα βρίσκεται ο Δήμαρχος Λαμιέων, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Περιφερειακού Συνδέσμου Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας και Πρόεδρος της Επιτροπής Αειφόρου Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος και Χωροταξίας της Κ.Ε.Δ.Ε. Γιώργος Κοτρωνιάς, προκειμένου να... συμμετάσχει στις εργασίες της 7ης Πανελλήνιας Συνόδου των Φο.Δ.Σ.Α, που θα πραγματοποιηθεί στο ‘’Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο΄΄ στη Χίο, το διήμερο 21 και 22 Ιουνίου, σε συνεργασία με τον Φο.Δ.Σ.Α Χίου «ΔΙΑΝΟΧ ΑΕ»..

Το Δίκτυο των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, διοργανώνει κάθε χρόνο την Πανελλήνια Σύνοδο των Φο.Δ.Σ.Α, όπου συμμετέχουν πολλοί επιστήμονες με γνώση και εμπειρία στα θέματα διαχείρισης στερεών αποβλήτων, στις νεότερες τεχνολογίες, την εναλλακτική διαχείριση, τη νομοθεσία που διέπει τους Φο.Δ.Σ.Α καθώς και εκπρόσωποι των συναρμόδιων Υπουργείων, της Κ.Ε.Δ.Ε. και των εταιριών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων.

«Αποτελεσματικοί Φο.Δ.Σ.Α- Ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων» είναι ο τίτλος της φετινής 7ης Πανελλήνιας Συνόδου των Φο.Δ.Σ.Α που θα πραγματοποιηθεί στο ΄΄Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο΄΄ στη Χίο και οι εργασίες της ξεκινούν ώρα 09:00 το πρωί, την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013.

Κατά την διάρκεια των εργασιών της Συνόδου τα μέλη του Δικτύου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να προβληματιστούν, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις στα θέματα που τους απασχολούν. Κύριο θέμα της φετινής Συνόδου αποτελεί η ολοκλήρωση του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των Φο.Δ.Σ.Α, καθώς και η πορεία του σχεδιασμού και των δρομολογημένων έργων για την ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων στην χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...