Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΔΗΜΑΡ: Συνάντηση με εκπροσώπους των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης Ελλάδας

Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο της Δημοκρατικής Αριστεράς, στην Αγ. Κωνσταντίνου, με εκπροσώπους των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης Ελλάδας. 

Το κλιμάκιο της Δημοκρατικής Αριστεράς αποτελούμενο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη, τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο κ. Νίκο Τσούκαλη, τον Υπεύθυνο του Τομέα Αυτοδιοίκησης κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη και τον κ. Τάκη Παπαθεοδωρόπουλο  κομματικό στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς, συζήτησε σε άριστο κλίμα με τους εκπροσώπους των ΔΕΥΑ: κ. Μαρινάκη Γιώργη πρόεδρο της Ένωσης ΔΕΥΑ και Δήμαρχο Ρεθύμνης, τον κ. Δραγκόλα Παύλο πρόεδρο της ΠΟΕ-ΔΕΥΑ, τον κ. Μητράκο Αχιλλέα γραμματέα της ΠΟΕ-ΔΕΥΑ και τον κ. Θεοδωρακόπουλο Γιάννη μέλος της οικονομικής επιτροπής ΕΔΕΥΑ.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς  και τα υπόλοιπα μέλη του κλιμακίου, αφού άκουσαν τους προβληματισμούς των εκπροσώπων των ΔΕΥΑ, επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά, τη στήριξη για μη ιδιωτικοποίηση των ΔΕΥΑ, τονίζοντας πως το νερό είναι ένα δημόσιο αγαθό και θα πρέπει να παραμείνει δημόσιο. Προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, δηλώνοντας, πως όχι μόνο αντιτίθενται στην κατάργηση των ΔΕΥΑ, αλλά ελπίζουν και αγωνίζονται για την αναβάθμισή τους, ειδικά τώρα που οι ΔΕΥΑ έχουν επωμιστεί περισσότερες αρμοδιότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...