Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Δικάζεται σύσσωμο το γενικό συμβούλιο της ΠΟΕ ΟΤΑ

Είναι η δεύτερη φορά που δικάζονται στην Ευελπίδων και τα 35 μέλη του γενικού συμβουλίου της ΠΟΕ ΟΤΑ για την απεργία του 2011. Πανελλαδική στάση εργασίας στην τοπική αυτοδιοίκηση. Τι λέει στο  o συνδικαλιστής Θέμης Μπαλασόπουλος.


Ολα δείχνουν βέβαια οτι η δίκη θα πάρει αναβολή καθώς η υποθεση έχει το νούμερο 57 στο πινάκιο της Ευελπίδων.


Εξω από το κτίριο 2 έχουν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση για να συμπαρασταθούν στα μέλη του γενικού συμβουλίου. Εντωμεταξύ η ΠΟΕ ΟΤΑ προκήρυξε στάση εργασίας απο τις 11.00 το πρωί εως τη λήξη της βάρδιας.


Δεύτερη φορά σε δίκη σύσσωμο το γενικό συμβούλιο της ΠΟΕ ΟΤΑ  

Και τα 35 μέλη του γενικού συμβουλίου της ΠΟΕ ΟΤΑ δικάζονται για δεύτερη φορά για τις κινητοποιήσεις του κλάδου τον Οκτώβριο του 2011 (η πρώτη είχε γίνει στις αρχές του Σεπτεμβρίου 2013)  "ενάντια στις περικοπές των αποδοχών και των μέτρων εξόντωσης που επιβάλλουν κυβέρνηση και τρόικα. Η σε βάρος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας κατηγορία είναι... "ρύπανση του περιβάλλοντος", αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΠΟΕ ΟΤΑ"

 Οπως δήλωσε στο Newsit o πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος "οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση λέμε όχι στην τρομοκρατία και την ποινικοποίηση των αγώνων μας. Δεν μας φοβίζουν και δεν μας τρομοκρατούν οι παραπομπές σε δίκες. Θα αγωνιστούμε μαζικά και ενωτικά για την ανατροπή της  μνημονιακής πολιτικής που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση και στόχο έχει και την Τοπική Αυτοδιοίκηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...