Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Βίντεο: Τα «γαλλικά» του δημάρχου Ιλίου προς τον Γιοχάνες Χαν

Ο Νίκος Ζενέτος χρησιμοποιήσε τη λαϊκή ρήση «μάθαμε και μαστορεύουμε και γ...με και το μάστορά μας» απευθυνόμενος στον Γερμανό επίτροπο


Δεν ήταν τελικά μόνο ο δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης, αυτός ο οποίος χρησιμοποίησε «γαλλικά» μιλώντας στον Γερμανό επίτροπο Γιοχάνες Χαν σε συνάντηση δημάρχων με τον Επίτροπο Περιφερειακής Ανάπτυξης.


Παρόμοια γλώσσα χρησιμοποίησε και ο δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, ο οποίος εξ αρχής ζήτησε συγγνώμη για τη γλώσσα που θα χρησιμοποιούσε.

Και τα «πυρά» ξεκίνησαν από την αρχή με τη χρήση της λαϊκής ρήσης «μάθαμε και μαστορεύουμε και γ...με και το μάστορά μας» εξηγώντας ότι αυτό κάνουν οι Ευρωπαίοι σήμερα αφού «η Ελλάδα δίδαξε πολιτισμό, δημοκρατία, αθλητισμό, τέχνη».

Συνεχίζοντας, μάλιστα, σε υψηλούς τόνους προς τον Γερμανό πολιτικό λέγοντας:«επειδή είστε στο κέντρο λήψης των αποφάσεων, έχετε μεγάλο μερίδιο στην εξαθλίωση του λαού μας. Εξαθλιώσατε την πατρίδα μας. Ο λαός μας δε φταίει σε τίποτα. Η κοινωνία είναι ένα καζάνι που βράζει κι αν εκραγεί, η Ευρώπη θα βρεθεί προς εκπλήξεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...