Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ:Παραδόθηκε η δεύτερη φάση της κυκλοφοριακής μελέτης

Παραδόθηκε στις υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών, η δεύτερη φάση της κυκλοφοριακής μελέτης, η οποία μετά την επεξεργασία που θα γίνει, θα κατατεθεί προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
 
Η ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης της μελέτης αυτής, δίνει το πράσινο φως για την υποβολή στο ΕΣΠΑ, μελετών που έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται στο στάδιο της εκπόνησης και αφορούν σε σημαντικές παρεμβάσεις αναβάθμισης της ποιότητας ζωής
 
.Ο αντιδήμαρχος έργων Βασίλης Μασσαλάς δήλωσε πως η κυκλοφοριακή μελέτη αποτελεί ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία στα χέρια του Δήμου, καθώς δίνει την δυνατότητα να προωθηθούν προτάσεις και να κατατεθούν μελέτες για ένταξη στο ΕΣΠΑ, πράγμα που μέχρι σήμερα δεν μπορούσε να συμβεί λόγω της απουσίας της.
 
 Η πρώτη μελέτη που έχει ολοκληρωθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και θα κατατεθεί για ένταξη στο ΕΣΠΑ, αφορά στην πεζοδρόμηση ενός ευρύ δικτύου οδικών αξόνων, έργο που θα δώσει άλλη όψη στο κέντρο των Ιωαννίνων.
 
Η παρέμβαση αυτή περιλαμβάνεται στο Ολοκληρωμένο Σχέδιο Αστικής Ανάπτυξης και ο προϋπολογισμός της ανέρχεται στα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...