Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

"Μόδα" οι καταλήψεις των Δημαρχείων σε όλη την Ελλάδα...

Γιάννενα, Αθηνα, Τρίκαλα, Δημητσάνα ! Οι καταλήψεις των Δημαρχείων έγιναν "μόδα" και η μία πόλη "μιμείται" την άλλη.
Το φαινόμενο παίρνει απρόβλεπτες διαστάσεις τόσο από τους συμβασιούχους όσο και από άλους φορείς που βρίσκουν εύκολους  στόχους τα Δημαρχεία και τα καταλαμβάνουν.

Στα Γιάννενα η πολυήμερη κατάληψη του Δημαρχείου από συμβασιούχους διαλύθηκε από τα ΜΑΤ. 
 
Στο Δημαρχείο της Αθήνας οι συμβασιούχοι συνεχίζουν την κατλαηψη και το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει σε... ξενοδοχεία !
 
Παράλληλα συνεχίζεται και σήμερα η κατάληψη του δημαρχείου Τρικάλων από συμβασιούχους, οι οποίοι διαμαρτύρονται για μη καταβολή δεδουλευμένων. Οι συμβασιούχοι κατέλαβαν χθες το απόγευμα το κτίριο εμποδίζοντας την πραγματοποίηση προγραμματισμένης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων. Οι εργαζόμενοι μετά από διαβούλευση και συλλογική απόφαση επέτρεψαν μόνο στο δήμαρχο Τρικκαίων Χρήστο Λάππα να εισέλθει στο κτίριο και να ασκήσει τα καθήκοντά του. 
 
Υπό κατάληψη βρίσκεται από το πρωί το δημαρχείο Γορτυνίας από γονείς, κατοίκους, μαθητές και φορείς της Δημητσάνας που αντιδρούν στην απόφαση του υπουργείου Παιδείας για την κατάργηση του σχολείου της περιοχής, που είναι ιστορικό και λειτουργεί από την εποχή της τουρκοκρατίας.Οι κάτοικοι και φορείς της περιοχής διεκδικούν την εξαίρεση του σχολείου τους από την απόφαση της υπουργού και την συνέχιση λειτουργίας του
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...