Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Μέλη της ΠΟΕ – ΟΤΑ κατέλαβαν το γραφείο του Γρηγοράκου και έψαλλαν τα κάλαντα

Συμβολική κατάληψη στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκου, επί της οδού Σταδίου πραγματοποίησαν μέλη της ΠΟΕ - ΟΤΑ.


Δεν υπήρξε ένταση και μάλιστα οι συνδικαλιστές έψαλλαν τα κάλαντα. Νωρίτερα με παρέμβασή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ αναφορικά την κατάληψη του γραφείου του, ο αναπληρωτής υπουργός κάλεσε τα μέλη της ΠΟΕ - ΟΤΑ σε διάλογο.


Η κινητοποίηση πραγματοποιείται παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

Από την πλευρά του, ο Λ.Γρηγοράκος επέρριψε ευθύνες για την ένταση σχετικά με τη διαδημοτική κινητικότητα στο δήμαρχο Αθηναίων Γ.Καμίνη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, o αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών επισήμανε ότι έχει καλέσει την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) σε διάλογο για τη διαδημοτική κινητικότητα -η συνάντηση είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί σε λίγες ώρες- και πως δεν δικαιολογούνται αντιδράσεις.

Υπογράμμισε, δε, ότι κατανοεί τα κίνητρα του κ. Καμίνη, λέγοντας πως «είναι ανασφαλής εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Αθηναίων κατηγόρησε τον κ. Γρηγοράκο ότι συνέταξε μια μελέτη στο πόδι, με στοιχεία Ιουνίου 2013.

Το φθινόπωρο βγήκαν σε διαθεσιμότητα όλοι οι σχολικοί φύλακες και οι δημοτικοί αστυνομικοί, δημιουργώντας προβλήματα στην ευρυθμία και την ευταξία της πόλης επισήμανε ο κ. Καμίνης και αναρωτήθηκε αν δεν γνωρίζει το υπουργείο Εσωτερικών την απόφασή του για τη διαθεσιμότητα όλων αυτών των υπαλλήλων του δήμου Αθηναίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...