Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Δ. Ζαχάρως: Απερρίφθη από το ΣτΕ η αίτηση Χρονόπουλου

Το Γ' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση του τέως δημάρχου Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου με την οποία ζητούσε να ακυρωθεί η από 17.12.2010 απόφαση του γενικού γραμματέα Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Με την απόφαση αυτή του περιφερειάρχη διαπιστώθηκε ότι η αργία στην οποία έχει τεθεί ο Χρονόπουλος με προγενέστερη απόφαση (7.7.2010) του ίδιου περιφερειάρχη εξακολουθεί να ισχύει έως την έκδοση τελεσίδικης αθωωτικής απόφασης, ενώ παράλληλα η ισχύς της εκτείνεται και στη δημοτική περίοδο που άρχισε από την 1η Ιανουαρίου 2011.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πανταζής Χρονόπουλος έχει τεθεί σε αργία, καθώς το 2008 καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Πατρών σε φυλάκιση δέκα μηνών, για παράβαση καθήκοντος, γιατί ως δήμαρχος Ζαχάρως το 2003 αποφάσισε να εργαστούν παράνομα στο Κέντρο Πληροφόρησης Πολιτών, από 15.5.2003 έως 15.11.2004 συμβασιούχοι με σύμβαση μισθώσεως έργου, κατά παράβαση της αρχής της νομιμότητας της διοικήσεως. Και απασχολήθηκαν παράνομα γιατί δεν διέθεταν τα απαιτούμενα προσόντα, ενώ υπήρχαν άλλοι υποψήφιοι που τα διέθεταν.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...