Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Γ. Καμίνης: «Όχι» σε επιτροπεία, διαθεσιμότητα, καταλήψεις


Κατά της επιτροπείας, της διαθεσιμότητας, των καταλήψεων, αλλά και της πρόσφατης εγκυκλίου του υφυπουργού Εσωτερικών για το νόμο της ιθαγένειας, τάχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, κατά την παρέμβασή του στο έκτακτο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Ο κ. Καμίνης χαρακτήρισε τα οριζόντια μέτρα «άδικα και μη λειτουργικά» και ζήτησε να αξιοποιηθεί ο ανενεργός μέχρι σήμερα Ν.4024/2011 που προβλέπει αξιολόγηση ανθρώπων και υπηρεσιών.

Ακόμα τάχθηκε κατά των καταλήψεων υποστηρίζοντας πως είναι το άλλο άκρο του μέτρου της διαθεσιμότητας και χαρακτήρισε παράλογο να κλείνουν οι δήμαρχοι τους δήμους.

Για την επιτροπεία των δήμων σημείωσε ότι στην πραγματικότητα είναι κηδεμονία.

Σε ό,τι αφορά στην εγκύκλιο του υφυπουργού Εσωτερικών τόνισε ότι δεν μπορούμε να νομοθετούμε με εγκυκλίους και μάλιστα εφαρμόζοντας μια απόφαση που ακόμη δεν έχει δημοσιευθεί.

«Η κοινή λογική επιβάλλει προσήλωση στους θεσμούς και τη νομιμότητα. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα για την ενηλικότητά μας. Ας ξεκινήσουμε από την αξιολόγηση για να δημιουργήσουμε μια αξιόπιστη διοίκηση», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...