Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Μπακογιάννης: "Ο προπηλακισμός του Δημάρχου Νεάπολης-Συκεών προσβάλει την τοπική αυτοδιοίκηση"

"Ο χθεσινός προπηλακισμός του Δημάρχου Νεάπολης-Συκεών, Συμεών Δανιηλίδη προσβάλει την τοπική αυτοδιοίκηση από άκρη σε άκρη της Ελλάδας. Είναι ντροπή και αίσχος. Η επίθεση εναντίον ενός Δημάρχου είναι επίθεση εναντίον όλων. Και κανείς μας δε δικαιούται να μένει σιωπηλός".

Αυτό τονίζει σε δήλωση του ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης για τον προπηλακισμό του Δημάρχου Νεάπολης-Συκεών και επισημαίνει:

"Στο νέο Δήμο Καρπενησίου, αποτέλεσμα συνένωσης έξι Καποδιστριακών Δήμων, εδώ και χρόνια, η αποκομιδή των απορριμμάτων πραγματοποιείται από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, σε συνεργασία και με ιδιώτες. Παρά το δύσκολο ανάγλυφο της περιοχής, τις εγγενείς δυσκολίες πρόσβασης και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα. Ακόμα και αυτές τις ημέρες, που τα μεγάλα πολεοδομικά συγκροτήματα δοκιμάζονται, η αποκομιδή των σκουπιδιών συνεχίζεται κανονικά γιατί υπάρχει πνεύμα συνεργασίας μεταξύ όλων των δυνάμεων της τοπικής κοινωνίας.

Σήμερα οι ελληνικές οικογένειες υποφέρουν περισσότερο από ποτέ. Απέναντι σε αυτή τη λαίλαπα η τοπική αυτοδιοίκηση, πέρα και πάνω από τα κόμματα και τις σκοπιμότητες τους, πρέπει να σταθεί όρθια και να διατηρήσει όσο μπορεί την κοινωνική συνοχή. Οφείλουμε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των δημοτών και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.

Τα εργασιακά δικαιώματα είναι απολύτως σεβαστά. Κανείς όμως δε δικαιούται να θέτει σε κίνδυνο την υγεία των δημοτών μας. Έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά τη βία και τους εκβιασμούς σε αυτή τη χώρα. Επιτέλους τέλο"ς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...