Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ : "Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ Η «ΕΦΕΔΡΕΙΑ» ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑ"

Σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη λόγω των σκουπιδιών, ο Β.Παπαγεωργόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:

 «Η κατάσταση με τα σκουπίδια έχει φθάσει στο απροχώρητο και η Κυβέρνηση κυριολεκτικά άβουλη και συγχρόνως πανικόβλητη και χωρίς σχέδιο παρακολουθεί αμήχανη την εξέλιξη των γεγονότων.

Έφθασε στο σημείο δια στόματος Υφυπουργού Εσωτερικών να δηλώσει την προηγούμενη εβδομάδα ότι την Δευτέρα (χθες) «δεν θα υπάρχει σκουπίδι πουθενά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη» και σήμερα Τρίτη δεν μπορείς να μπεις στα μαγαζιά της πόλης μας από τον όγκο των σκουπιδιών.

Η Κυβέρνηση επιτέλους θα πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να συκοφαντεί και να πιέζει άλλο τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ούτε να περικόπτει καθημερινά τους μισθούς τους, ούτε να εξαγγέλλει απολύσεις μέσω του αντικοινωνικού μέτρου της «εφεδρείας».

Ο κόμπος έφθασε στο χτένι.

Αντί λοιπόν να απειλεί και να κινητοποιεί τα ΜΑΤ, να καθίσει η Κυβέρνηση μαζί με τους εργαζόμενους και μέσα από ένα ειλικρινή διάλογο, χωρίς εκβιασμούς για χρησιμοποίηση ιδιωτικών συνεργείων και Στρατού και απολύσεις την «ερχομένη Τρίτη», να συμφωνήσει αυτό το οποίο ο ίδιος ο Υπουργός Εσωτερικών είχε πει μόλις προ 15νθημέρου στις τηλεοράσεις, ότι δηλαδή «οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ΔΕΝ υπάγονται στο καθεστώς της εφεδρείας».

Τελεία και παύλα.

Ή έχει αξία ο λόγος του Υπουργού, ή πλέον δεν υπάρχει τίποτε όρθιο στον τόπο μας.» --

Vassilis Papageorgopoulos
http://papageorgopoulos.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...