Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

“Μας στοχοποιεί ο κ. Κακλαμάνης”

Σε ανακοίνωση του ο ραδιοσταθμός Αθήνα 984 αναφέρει:

Μας προκαλεί θλίψη η σημερινή αντίδραση του κ. Ν. Κακλαμάνη στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας.
Σε μια μέρα που ο σταθμός έχει κάθε λόγο να είναι περήφανος για την πρωτοβουλία του για την κοινή ραδιοφωνική εκπομπή των ραδιοσταθμών της πόλης  ενάντια στη βία, ο κ. Κακλαμάνης επέλεξε (πάλι) να στοχοποιήσει τον 9,84. Διότι, όπως είπε, προσκλήθηκε να μιλήσει ο δήμαρχος, κ. Γ. Καμίνης, αλλά δεν προσκλήθηκε ο ίδιος ο κ. Κακλαμάνης και άλλοι εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων.
Το λέει αυτό, διότι ο κ. Κακλαμάνης είχε συνηθίσει να έχει ντουντούκα του τον 9,84. Δεν γνωρίζει, όμως, ότι ο 9,84 δεν πρότεινε τη συμμετοχή του κ. Καμίνη.
Ο 9,84 πρότεινε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, τον Νίκο Αλιβιζάτο, τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο.
Τη συμμετοχή του δημάρχου Αθηναίων πρότεινε ο διευθυντής του Real Fm, κ. Χρήστος Μπάρλας, κι αυτό μπορούν να το βεβαιώσουν και οι διευθυντές των άλλων ραδιοσταθμών, στους οποίους κοινοποιήθηκε η σχετική πρόταση από πλευράς Real fm.
Σημειώνουμε, επίσης, ότι ο κ. Καμίνης δεν έχει φιλοξενηθεί ούτε μία φορά στον 9,84, εν αντιθέσει με τον κ. Κακλαμάνη ο οποίος μόλις την προηγούμενη Πέμπτη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του κ. Βασίλη Πάικου.
Τέλος, όσον αφορά τον ξενόγλωσσο Air 104,4, υπενθυμίζουμε ότι ο σταθμός έκλεισε επί κ. Κακλαμάνη, επειδή η τότε Δημοτική Αρχή δεν είχε φροντίσει την αδειοδότησή του. Αντίθετα, η σημερινή διοίκηση διατήρησε τις θέσεις εργασίας και βρίσκεται σε επαφή με το Υπουργείο Πολιτισμού και το ΕΣΡ για να δοθεί μια καθαρή λύση, που θα επιτρέψει στον AIR να εκπέμψει και πάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...