Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Τέλος στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τη διαθεσιμότητα


Τέλος στις απεργιακές της κινητοποιήσεις κατά της διαθεσιμότητας δίνει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, προαναγγέλλοντας ωστόσο τη συνέχισή τους με άλλη μορφή.

Στο πλαίσιο αυτό, διαμηνύει πως «ο αγώνας θα συνεχιστεί με δράσεις πάνω στην πλατφόρμα που θα δημιουργήσουν τα νέα δεδομένα και οι εξελίξεις των επόμενων ημερών».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μεταξύ άλλων τονίστηκε πως οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δέχθηκαν «έναν ανελέητο πόλεμο, άνευ προηγουμένου, τόσο από την τρικομματική συγκυβέρνηση όσο και από τα συμφέροντα (επιχειρηματικά-εκδοτικά) που την υποστηρίζουν».

Επισημάνθηκε ακόμη πως το υπόλοιπο δημοσιοϋπαλληλικό κίνημα δεν πορεύτηκε μαζί τους, «εμφανίζοντας αδυναμία να σταθεί στο ύψος των εξαιρετικά δύσκολων περιστάσεων ... και οι αιρετοί επίσης, δεν κατάφεραν να συντονίσουν τη δράση τους και να φτιάξουν ενιαίο μέτωπο κατά των μέτρων του μνημονίου, που οδηγεί τους δήμους σε οικονομική κατάρρευση».

Έγινε μάλιστα λόγος και για ορισμένους αιρετούς, «που επιχείρησαν να εμβολίσουν τον αγώνα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, συντασσόμενοι και αυτοί με την κυβερνητική πολιτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...