Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010

Τσίπρας: "H δουλειά μας στις γειτονιές έχει ριζώσει"

Alexis Tsipras in a press conference in Komotini.Image via Wikipedia"Η σημερινή παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ανοιχτής Πόλης είναι μια απόδειξη ότι η δουλειά που κάνουμε τόσα χρόνια στο δήμο και τις γειτονιές της πόλης έχει ριζώσει", τόνισε ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της δημοτικής κίνησης Ανοιχτή Πόλη

"Το ψηφοδέλτιο είναι ενωτικό, ἑίπε ο κ. Τσίπρας, με κόσμο από πολλά ρεύματα της αριστεράς, της οικολογίας και ανένταχτους. Είναι ανανεωμένο με κόσμο που βρεθήκαμε στα κινήματα και στους αγώνες στις γειτονιές, ειδικούς επιστήμονες, διανοούμενος. Είναι μάχιμο, καθώς περιλαμβάνει εκπροσώπους από πολλές κοινωνικές ομάδες που σήμερα αντιστέκονται στην κυβέρνηση και το μνημόνιο της τρόικας.

Πιστεύω ότι στις εκλογές αυτές οι δυνάμεις της ριζοσπαστικής αριστεράς και της οικολογίας θα καταφέρουν να σπάσουν το φράγμα της σιωπής που έχει επιβληθεί και να ακουστούν από τους συμπολίτες μας. Θα δημιουργήσουν ρήγματα στις σημερινές πολιτικές που καταρρακώνουν τις ζωές των ανθρώπων, που ρημάζουν την κοινωνία.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...