Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Με παρουσία Σαμαρά η ορκωμοσία Μιχαλολιάκου

Ολοκληρώθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντα δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.

Σε δηλώσεις του ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε την ανάγκη ενότητας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Πειραιά.

"Ήρθα να ευχηθώ στον Βασίλη να είναι σιδεροκέφαλος και τυχερός. Ήρθα, επίσης, να συμβολίσω με την παρουσία μου, αλλά και την παρουσία όλων των πολιτικών εκπροσώπων, την ανάγκη ενότητας στον Πειραιά, προκειμένου να μπορέσουμε να δρασκελήσουμε την επόμενη χρονιά, μέσα από επιτυχίες στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Πειραιάς μας", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι "προς αυτή την κατεύθυνση η Νέα Δημοκρατία θα κάνει το παν, προκειμένου να βοηθήσει το έργο αυτό, το οποίο είναι υπερκομματικό".

Ορκίστηκε και ο Ψωμιάδης

Παράλληλα, ορκίστηκε σήμερα και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης υπογράμμισε ότι θα στηρίξει με πνεύμα συναίνεσης κάθε κυβερνητική πρωτοβουλία που συμβάλλει στην ανάπτυξη.

Δήλωσε μάλιστα ότι θα διεκδικήσει και δεν θα κρυφτεί πίσω από τις αδυναμίες και τις προχειρότητες του «Καλλικράτη», ενώ επεσήμανε ότι θα λειτουργήσει χωρίς κομματικές παρωπίδες.

Εκ μέρους της κυβέρνησης χαιρετισμό απηύθυνε ο αναπληρωτής υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης, ο οποίος συνεχάρη τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου και σημείωσε πως με τον «Καλλικράτη» μπαίνει τέλος στο μοντέλο του συγκεντρωτικού και σπάταλου κράτους.

Πρόσθεσε ότι "οι αλλαγές που προωθούνται δεν είναι υπόθεση μόνο της κυβέρνησης, αλλά όλης της κοινωνίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...