Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Φαλιμέντο ο Δήμος Κομοτηνής! Χρωστάει και της … Μιχαλούς

Η κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στο Δήμο Κομοτηνής, απόρροια των πολιτικών (!!!) της προηγούμενης δημοτικής αρχής, είναι γνωστή σε όλους. 
 
Εκτιμήσεις ανθρώπων που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στο Δήμο, τονίζουν ότι τα χρέη που θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο νέος δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης φτάνει τα 16 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να συνυπολογιστούν τα χρέη των δημοτικών επιχειρήσεων, που είναι ήδη αρκετά! 
 
Η οικονομική κατάσταση στο Δήμο Κομοτηνής αυτή την στιγμή έχει ως εξής:
Υπάρχουν καθημερινά εξώδικα και μηνυτήριες αναφορές προμηθευτών του Δήμου, μέχρι και για ευτελή ποσά. Μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξουν αγωγές των εργολάβων (φανταστείτε τα ποσά) εναντίον του Δήμου Κομοτηνής. Ο προμηθευτής πετρελαίου έχει σταματήσει να βάζει πετρέλαιο στο ΚΑΠΗ Κομοτηνής, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο (που έκλεισε), καθώς και στους Παιδικούς Σταθμούς. Το κοινωνικό παντοπωλείο έκλεισε πριν καλά καλά ανοίξει. Οι εργαζόμενοι που προσελήφθηκαν με ΑΣΕΠ τον Σεπτέμβριο με 8μηνες συμβάσεις, είναι ακόμα απλήρωτοι!!! Η Millennium Bank έχει κατασχέσει τους λογαριασμούς του Δήμου και της ΔΕΥΑ Κομοτηνής και έχει αφήσει μόνο τον λογαριασμό (που διαχειρίζεται η ίδια) για την πληρωμή του προσωπικού, ο οποίος έχει λεφτά μέχρι τον Ιανουάριο!!! 
 
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 35 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΑΝΕΙΑ!!!!!!

Όλες αυτές τις υποχρεώσεις η δημοτική αρχή του Δημήτρη Κοτσάκη, προκλητικά τις έχει αφήσει προς επίλυση, στον Γιώργο Πετρίδη και καταλαβαίνετε ότι αυτό που θα αντιμετωπίσει είναι απίστευτο!!! Και να φανταστείτε ότι ο Δημήτρης Κοτσάκης παρουσιαζόταν από ΜΜΕ της Κομοτηνής ως ο «νοικοκύρης» και «νουνεχής» Δήμαρχος. Ως ο άνθρωπος που ήρθε για να βάλει τάξη στα κακώς κείμενα των προηγουμένων ετών … που όλως περιέργως όμως, όλα ήταν πληρωμένα και κανείς δεν διαμαρτύρονταν!
 
Για να μην αδικούμε όμως την απερχόμενη δημοτική αρχή, υπάρχουν συνδημότες μας και άνθρωποι που προσέφεραν υπηρεσίες που δεν γκρινιάζουν. Όπως ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, που τόσα λεφτά ξόδεψε ο Δήμος Κομοτηνής για την προβολή του. Θυμηθείτε απλώς τα εγκαίνια και το λεύκωμα του Μουσείου Καραθεοδωρή. Επίσης ο Άγγελος Λάσκαρης! Με πόσα εκατομμύρια ευρώ έφυγε άραγε πλουσιότερος, ο άνθρωπος του Ιδρύματος «Καραμανλή» και των ΜΚΟ που συνεργαζόταν με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη;;;
 
Εμείς περιμένουμε απλώς από τη νέα δημοτική αρχή, να ενημερώσει τον λαό της Κομοτηνής, τι έγιναν τα λεφτά του τα τελευταία χρόνια! Όλα αυτά τα χρήματα των δανείων πως ξοδεύτηκαν, ποιες ήταν οι συμβάσεις έργου, με ποιους, πόσοι απασχολήθηκαν χωρίς συμβάσεις (ναι είχαμε και τέτοια) και ποιοι είχαν παράλληλη σχέση με βουλευτικά γραφεία … αλλά και δημοτικές επιχειρήσεις! Εμείς τα ξέρουμε, απλώς θα περιμένουμε λίγο καιρό τη νέα δημοτική αρχή, η οποία είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει του συμπολίτες μας για το θέατρο του παραλόγου που παίχτηκε τα τελευταία 4 χρόνια… 
piazzadelpopolo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...