Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής κηρύσσει ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την Πέμπτη 6 Μάρτη

Συνάδελφοι
Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που η Διοίκηση του ΟΑΕΔ είχε δεσμευτεί ότι με εισήγηση της, προς το υπουργείο εργασίας ζητούσε να ισχύσει το γενικότερο πλαίσιο του νόμου 3302/2004, που αφορά το αναλογικό δικαίωμα αδείας καθώς και τις γενικές και ειδικές διατάξεις του ΙΚΑ για δικαίωμα σε άδεια ασθενείας, μητρότητας και λοχείας.


Επειδή μέχρι σήμερα, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του Συνδικάτου, δεν έχουμε καμιά συγκεκριμένη απάντηση και τα προβλήματα καθημερινά οξύνονται, οφείλουμε μόνιμοι και εργαζόμενοι στην κοινωφελή εργασία να οργανώσουμε την πάλη μας για να σταματήσει η εκμετάλλευση που δεχόμαστε. Άλλωστε η επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση είναι συνολική και αφορά όλους τους εργαζόμενους. Δεν κάνει διάκριση.

Συνάδελφε

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής κηρύσσει ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την Πέμπτη 6 Μάρτη από τις 12.00 έως το τέλος του ωραρίου και καλεί τους συναδέλφους που εργάζονται σε προγράμματα κοινωφελούς εργασίας στις 13.00 το μεσημέρι σε παράσταση διαμαρτυρίας στα κεντρικά του ΟΑΕΔ (Εθν. Αντιστάσεως 8 ΑΛΙΜΟΣ) για να διεκδικήσουμε:

• Να ισχύσει το γενικότερο πλαίσιο του νόμου 3302/2004 για αναλογικό δικαίωμα αδείας καθώς και οι γενικές και οι ειδικές διατάξεις του ΙΚΑ για δικαίωμα σε άδεια ασθενείας, μητρότητας και λοχείας.

• Μόνιμη και σταθερή δουλειά με ίδια δικαιώματα, ωράριο και ασφαλείς συνθήκες δουλειάς για όλους.

• Επίδομα ανεργίας, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, για όλους όταν τελειώνει το πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...