Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ολυμπιακών προδιαγραφών ο υποψήφιος στον Πειραιά

Σπ. Καπράλος Ο Σπύρος Καπράλος, πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, είναι το φαβορί για το χρίσμα της Ν.Δ. στον Δήμο του Πειραιά. Οι πληροφορίες από έγκυρες πηγές της Ρηγίλλης αναφέρουν ότι οι συζητήσεις μαζί του έχουν προχωρήσει πολύ και απομένει το τελικό του «οκέι» για να ανακοινωθεί η υποψηφιότητά του.
Σπ. Καπράλος Αυτές τις ημέρες ο Σπύρος Καπράλος βρίσκεται στη Σιγκαπούρη για τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων (14-26 Αυγούστου). Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του η «Ε» χθες το μεσημέρι είπε με υπερηφάνεια ότι οι Ελληνες νέοι αθλητές ήδη πήραν δύο μετάλλια και απέφυγε να μπει στην ουσία των ερωτήσεων για τον Δήμο του Πειραιά. Δεν επιβεβαίωσε ούτε όμως και διέψευσε το ενδεχόμενο να είναι εκείνος ο οποίος θα κατεβεί με τη Ν.Δ. να διεκδικήσει το χρίσμα. Ο Αντώνης Σαμαράς του τρέφει μεγάλη εκτίμηση. Μεταξύ άλλων, διετέλεσε πρόεδρος του Χρηματιστηρίου, ήταν στην κυβερνητική επικοινωνιακή ομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ζαππείου το 2004, είναι στέλεχος της Ν.Δ., φανατικός Ολυμπιακός και, ως πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, συγκεντρώνει προσόντα που θα μπορούσαν να παραπέμπουν «στο βιογραφικό ενός Προέδρου Δημοκρατίας», όπως τον φωτογράφισε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, τομεάρχης Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ., χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά του.
Ενα ακόμη όνομα που θα συζητηθεί για την Περιφέρεια Αττικής και το έριξε στο τραπέζι ο Γιάννης Μανώλης είναι του εργατολόγου Αλέξη Μητσόπουλου, μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος όμως έχει ταχθεί κατά του Μνημονίου, που είναι η στρατηγική Σαμαρά. Η Ρηγίλλης σιωπά προς το παρόν.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...