Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Προεδρείο και αντιδήμαρχοι του Δήμου Πρέβεζας

Χθες το πρωί πραγματοποιήθηκαν οι δημαιρεσίες για την ανάδειξη του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών των επιτροπών που προβλέπει ο «Καλλικράτης».


Πρόεδρος εξελέγη ο Λάζαρος Πιπιλίδης η υποψηφιότητα του οποίου έλαβε 24 ψηφοδέλτια και 3 λευκά, αντιπρόεδρος ο Γιώργος Τσαγκάρης με 25 ψήφους και 2 λευκά ενώ γραμματέας εξελέγη ο Κώστας Κατέρης σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης με 24 θετικές και 3 λευκές ψήφους δεδομένου ότι Î! · ελάσσονα αντιπολίτευση δεν θέλησε να προτείνει υποψήφιο για το συγκεκριμένο αξίωμα.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών της οικονομικής επιτροπής καθώς και της επιτροπής ποιότητας ζωής στις οποιες θα προεδρεύει ο Δήμαρχος.Τακτικά μέλη της πρώτης επιτροπής εξελέγησαν οι Αντωνίου Μαρία, Τριβλής Δημήτριος, Κουτρούμπας Βασίλειος, Λαζάρου Χριστίνα, Τσοβίλης Ευάγγελος και Σαραμπασίνας Παύλος.Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Κακιούζης Χαράλαμπος, Κατσιπανέλης Δημήτρης, Ροποκης Ευάγγελος, Σπυράκος Ιω! σήφ και Τσαγκάρης Γιώργος.

Η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε και για την ανάδειξη των μελών της επιτροπής ποιότητας ζωής.Τακτικά μέλη είναι οι Αναγνώστου Νικόλαος, Βαρτελάτου Στέλλα, Αυδίκος Δημήτριος, Μπαρτζώκας Παντελής, Τσαγκάρης Γιώργος και Σπυράκος Ιωσήφ με αναπληρωματικούς τους Κορωναίο Κοσμά, Παπαχρήστο Λάζαρο, Φραγκούλη Γιώργο, Τσοβίλη Ευάγγελο και Σαραμπασίνα Παύλο.Αντιδήμαρχοι για την επόμενη διετία θα είναι οι Κοσμάς Κορωναίος, Κατσιπανέλης Δημήτρης και Φραγκούλης Γιώργος για τον Δήμο της Πρέβεζας.Αντιδήμαρχος του Λούρου θα είναι ο Λάζαρος Παπαχρήστος και του Ζαλόγγου ο Ευάγγελος Ροπόκης.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης στις δηλώσεις του επεσήμανε για μια ακόμη φορά ότι θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για την ανάπτυξη του νέου Δήμου και την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών ζητώντας, προς αυτή την κατεύθυνση, την συνεργασία όλων των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου
http://sardela-news.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...