Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Με διαγραφή ξεκίνησε η θητεία του νέου Δημάρχου Πάτρας !

Με διαγραφή ξεκίνησε η θητεία του νέου Δημάρχου Πάτρας ! Σε ανακοίνωση της δημοτική ομάδα της παράταξης του Δημάρχου Πατρέων κ. Γιάννη Δημαρά αναφέρεται ότι ο κ. Νίκος Αδαμόπουλος διαγράφεται από την παράταξη Δημαρά.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Με αφορμή την εκλογή Προεδρείου στη Δημοτική Κοινότητα των Βραχνεΐκων και τη στάση του διαμερισματικού συμβούλου Νίκου Αδαμόπουλου, από την τοπική δημοτική ομάδας της παράταξης «Τώρα, για την Πάτρα» γίνονται γνωστά τα εξής:

Με απόφαση της η δημοτική ολομέλεια της παράταξης έχει αποφασίσει ότι οι θέσεις στις οποίες καταλήγει η δημοτική Ομάδα για τους συμβούλους που προτείνονται για τις θέσεις Προέδρου και Αντιπροέδρου στα Συμβούλια, είναι δεσμευτικές για όλους τους εκλεγμένους με την παράταξη.

Ο κ. Νίκος Αδαμόπουλος, παραβαίνοντας αυτή τη συμφωνημένη θέση, συνεργάστηκε με συμβούλους της αντιπολίτευσης προκειμένου να εκλεγεί στην Προεδρία, σε μια πολιτική συναλλαγή που ακυρώνει τους συσχετισμούς που διαμορφώθηκαν από την ψήφο των δημοτών και συνεργαζόμενος με τους συμβούλους των παρατάξεων των κυρίων Κατσικόπουλου και Χριστόπουλου.

Όπως προβλέπεται και από το ισχύον πλαίσιο του Καλλικράτη, τα μέλη της δημοτικής ομάδας συνεδρίασαν και κατέληξαν ομόφωνα στην απόφαση να τεθεί εκτός τοπικής δημοτικής Ομάδας ο κ. Αδαμόπουλος, ενώ ο Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Δημαράς, θα εισηγηθεί την οριστική διαγραφή του από την παράταξη στην πρώτη συνεδρίαση της ολομέλειάς της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...