Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Ποιούς θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ στις πρωτεύουσές των Νομών της Ηπείρου

Το επόμενο Σάββατο 10 Ιουλίου είναι η πιθανότερη ημερομηνία σύγκλησης του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, εκεί όπου ο Γραμματέας του οργάνου Σωκράτης Ξυνίδης και ο επικεφαλής της Επιτροπής Αξιολόγησης Θανάσης Τσούρας θα ανακοινώσουν τις πρώτες υποψηφιότητες που θα στηρίξει το κόμμα σε Περιφέρειες και Δήμους.Σε ότι αφορά τους μεγάλους δήμους της Ηπείρου,στο ΠΑΣΟΚ έχουν μάλλον καταλήξει στα εξής:
-Στο Δήμο Ιωαννίνων το μεγάλο φαβορί είναι ο Φίλιππας Φίλιος,ο οποίος δείχνει σύμφωνα με τα γκάλοπ που έχουν στα χέρια τους τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ,να "καθαρίζει" άνετα τον Δήμο από τον πρώτο γύρο.
-Στο Δήμο της Άρτας,το ΠΑΣΟΚ θα δώσει την μάχη με τον νυν δήμαρχο Πάνο Οικονομίδη,ο οποίος έχει να επιδείξει ένα αξιόλογο έργο.
-Στο Δήμο της Πρέβεζας,το ΠΑΣΟΚ επιθυμεί να συνεχίσει την επιτυχημένη συνεργασία με την αριστερά και ο Μιλτιάδης Κλάπας,θα είναι όπως όλα δείχνουν δήμαρχος για μια ακόμη τετραετία.
-Τέλος,στο Δήμο Ηγουεμνίτσας,στο τοπικό ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται να στήσουν κάλπες για να επιλέξουν τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος τον υποψήφιο. Οι κυριότεροι διεκδικητές είναι οι κ. Γιώργος Κάτσινος και Γιώργος Γιαννούλης.Πάντως σε δημοσκόπηση που έχει η Ιπποκράτους,η υποψηφιότητα του Γιώργου Κάτσινου δείχνει πιο ισχυρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...