Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Γιάννης Μανώλης υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης

Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό του Βασίλη Κικίλια στην Αττική θα είναι ο πρώην βουλευτής Γιάννης Μανώλης. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ, «μετά τη συνάντηση, που είχε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, ανακοινώνεται ότι ο γραμματέας Συνδικαλισμού της ΝΔ Γιάννης Μανώλης (πρώην βουλευτής και γραμματέας της ΓΣΕΕ) θα είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής υπό τον Βασίλη Κικίλια».

Εξάλλου, το απόγευμα σήμερα συνεδριάζει η εκτελεστική γραμματεία της ΝΔ υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά, με τη συμμετοχή των βουλευτών του κόμματος που είναι οι εκλογικοί σύνδεσμοι της ΝΔ με τις 13 περιφέρειες.

Το απόγευμα της Πέμπτης ο πρόεδρος της ΝΔ θα συγκαλέσει συγκέντρωση βουλευτών, πρώην βουλευτών και μελών της πολιτικής επιτροπής της Αττικής, παρουσία του Βασίλη Κικίλια και των αντιπεριφερειαρχών που έχουν ανακοινωθεί.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ. ΠΑΝΤΟΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΜΕ ΛΟΓΟ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ. ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...