Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Πειραιά ανακοίνωσε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος

Υποψήφιος για το δήμο του Πειραιά θα είναι ο μέχρι σήμερα γραμματέας τοπικής αυτοδιοίκησης και βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Μιχαλολιάκος. Ο ίδιος, ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί της βουλευτικής του έδρας πριν από τις εκλογές ο Παναγιώτης Μελάς.

«Αποφάσισα να ανταποδώσω στον Πειραιά όσα του χρωστάω. Αποφάσισα να αγωνιστώ για να λύσω τα συσσωρευμένα προβλήματα που με τα τεράστια χρέη και την δυσμενή οικονομική συγκυρία φαντάζουν αξεπέραστα. Θα καλέσω σε συστράτευση όλους τους Πειραιώτες ανεξάρτητα πολιτικής προέλευσης» δήλωσε ο κ. Μιχαλολιάκος ανακοινώνοντας τη ν υποψηφιότητά του.

Κατά την ομιλία του ο κ. Μιχαλολιάκος χαρακτήρισε «αστειότητες» όσα «είπαν μερικοί ότι μεθόδευσα, τη διαδικασία επιλογής υποψηφίου στον Πειραιά, ώστε να καταλήξει στην δική μου υποψηφιότητα».

Πρόσθεσε δε ότι «δεν έχω καμία βεντέτα στον Πειραιά». «Η μόνη βεντέτα που έχω είναι με τα προβλήματα της πόλης μας [...] Γιατί άλλωστε η βεντέτα θέλει δύο. Και εγώ δεν προσφέρομαι».

* Την υποψηφιότητα του πρώην προέδρου του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, και πρώην αντιδημάρχου, Κώστα Χριστόπουλου, για το Δήμο Πατρέων ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...