Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Σχεδόν κενή η ιστοσελίδα «Διαφάνεια», για τις εκλογικές δαπάνες των υποψηφίων!

Μόλις 4 συνδυασμοί και 10 υποψήφιοι έχουν καταχωρισθεί μέχρι στιγμής στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών, «Διαφάνεια», που ήδη λειτουργεί από τις 7 Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα το υπουργείο να καλέσει με νέα εγκύκλιο τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους των επερχόμενων περιφερειακών και δημοτικών εκλογών να εγγραφούν και να καταγράψουν τις δαπάνες τους.

Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, που υπογράφει ο γγ του υπουργείου Δ. Στεφάνου, οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και καλούνται όλοι οι υπόχρεοι να ολοκληρώσουν αμέσως τις απαραίτητες ενέργειες για να αποκτήσουν πρόσβαση στο σύστημα.

Η διαδικασία εγγραφής είναι απλούστατη και περιγράφεται στην ιστοσελίδα της «Διαφάνειας» (ekloges.ypes.gr).

Τα στοιχεία που θα αναρτώνται στην πύλη είναι:
  • Οι πλήρεις λίστες των υποψηφίων κάθε συνδυασμού
  • Τα έσοδα (από εισφορές και διάθεση εισιτηρίων)
  • Οι δαπάνες
  • Οι πληρωμές των δαπανών
Σημειώνεται ότι ειδικά για τους υποψηφίους, παρέχεται η δυνατότητα καταχώρισης συνδέσμου που θα παραπέμπει στην προσωπική ιστοσελίδα του κάθε υποψηφίου χωριστά. Οι υποψήφιοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τη δυνατότητα αυτή για λόγους προβολής και ενημέρωσης σχετικά με τις υπόλοιπες προεκλογικές τους δραστηριότητες (συγκεντρώσεις, ομιλίες κλπ).

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι όλοι οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι οφείλουν να έχουν καταχωρίσει μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου 2010, όλες τις εκλογικές δαπάνες και τα έσοδα που έχουν πραγματοποιηθεί από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...