Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Παραιτήθηκε από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Συνασπισμού ο Μιλτιάδης Κλάπας!


1. Η δήλωση του Γραμματέα του ΣΥΝ Δ. Βίτσα που αφορά στο κείμενο παραίτησης δέκα μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής της Πρέβεζαςείναι απολύτως απαράδεκτη.Ο σ.Βίτσας υποκρίνεται ότι δεν γνωρίζει.
2. Να του θυμίσουμε λοιπόν ότι την ώρα που συγκροτούσαμε έναν ευρύ συνδυασμό για την κάθοδό μας στις εκλογές, ορισμένοι από τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ , απολύτως αντιδεοντολογικά και για τις δικές τους σκοπιμότητες δημιούργησαν νέα Δημοτική Κίνηση.Στο κείμενο που κυκλοφόρησαν και υπέγραψαν (με την υπογραφή του Ε.Τσακαλώτου μέλους της Κ.Π.Ε)εκτόξευαν απαράδεκτα υπονοούμενα σε βάρος εκλεγμένων συντρόφων μας στο Δημοτικό Συμβούλιο.Στο όνομα της «αμόλυντης» αριστεράς, δεν υπήρξε ψέμα και συκοφαντία που να μην χρησιμοποίησαν εναντίον μας.
3. Ο σ.Βίτσας δεν είχε την πολιτική ευθύνη να παρέμβει αποφασιστικά για να σταματήσει την διχαστική δράση που ανέπτυξε η συγκεκριμένη ομάδα όλον αυτόν τον καιρό.
4. Ο Γραμματέας του ΣΥΝ προφανώς βρίσκεται σε σύγχυση.Εκφράζει την αλληλεγγύη του κόμματος σε εκείνα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής (Τσακαλώτος, Πριμηκήρης) που ως χθες , καλά γνώριζε και παραδέχονταν, ότι με τις ενεργειές τους δυναμιτίζουν την ενότητα του κόμματος στην Πρέβεζα.
5. Πολιτικό λάθος σ.Βίτσα δεν είναι η υπεράσπιση της πολιτικής και της ανθρώπινης αξιοπρέπειάς μου.Αντίθετα είναι πολιτικό έγκλημα η υπεράσπιση εκ μέρους σου των πιο ακραίων και διχαστικών λογικών που ζήσαμε στην πολιτική κίνηση της Πρέβεζας.
6 .Εξ αιτίας όλων αυτών παραιτούμαι από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Συνασπισμού.
Πρέβεζα 24-9-2010
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας

Μιλτιάδης-Ηλίας Κλάπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...