Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Το ψηφοδέλτιό του ανακοίνωσε ο Ν. Κακλαμάνης

Η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, η ασφάλεια στην πόλη, το περιβάλλον, η οικονομική ανάπτυξη και ο πολιτισμός θα είναι οι προτεραιότητες του συνδυασμού «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», για τη νέα τετραετία, τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου, που πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Προμπονά.

Ο κ. Κακλαμάνης ζήτησε την ανανέωση της εμπιστοσύνης των συμπολιτών του, προκειμένου να συνεχίσει για δεύτερη τετραετία το έργο του για την αναμόρφωση της Αθήνας.

Το όνομα που ξεχωρίζει, ανάμεσα στους υποψήφιους, είναι αυτό του Ηλία Ψινάκη, ο οποίος μαζί με άλλους, όπως ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς, ο δημοσιογράφος (και στέλεχος του ΛΑΟΣ) Δημήτρης Κωνσταντάρας και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Άκης Ζήκος, ανανεώνουν κατά 66% το ψηφοδέλτιο του κ. Κακλαμάνη.

«Εμείς είμαστε αυτοί που θα κρατήσουμε την Αθήνα μας όρθια και θα ενισχύσουμε την κοινωνική της συνοχή σε ό,τι αφορά τους φτωχούς συμπολίτες μας στις δύσκολες οικονομικά ημέρες που έρχονται» σημείωσε.

Επίσης, επισήμανε ότι «εμείς ήμασταν εκείνοι που μόνοι μας υπερασπιστήκαμε την ιστορία της πόλης μας, τις περιουσίες των συμπολιτών μας και το παρόν και το αύριο της πόλης μας τον Δεκέμβριο του 2008. Ξέρω ότι κάποιοι δεν μου το συγχώρησαν αυτό, αλλά εάν χρειαστεί το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Και το μήνυμα αυτό είναι τελείως ξεκάθαρο».

Τα χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου

Υποψήφιοι για το Δημοτικό Συμβούλιο είναι 75 άτομα και για τις Δημοτικές Κοινότητες (Δημοτικά Διαμερίσματα) είναι 108, ενώ το 36% είναι γυναίκες και το 64% άνδρες. Ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων είναι τα 44 χρόνια με υποψηφίους ηλικίας από 19 έως 71 ετών.

Το ψηφοδέλτιο είναι ανανεωμένο, αφού το 66% είναι άτομα που διεκδικούν για πρώτη φορά θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο ή στις Δημοτικές Κοινότητες, ενώ ποσοστό 34% των υποψηφίων είναι πρόσωπα με εμπειρία στο Δήμο, καθώς έχουν θητεύσει Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Το 34% των υποψηφίων είναι οικονομολόγοι, επιχειρηματίες, άνθρωποι με εμπειρία στη διοίκηση επιχειρήσεων, άνθρωποι της επικοινωνίας.

Το 33% των υποψηφίων είναι μηχανικοί, άνθρωποι του πολιτισμού, των τεχνών, του αθλητισμού, της εκπαίδευσης.

Τέλος, το 33% είναι άνθρωποι από τον χώρο της ιατρικής, κοινωνιολόγοι αλλά και άνθρωποι με εμπειρία σε θέματα ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...