Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Παρουσίασε τον συνδυασμό του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης


Τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» παρουσίασε το μεσημέρι της Τετάρτης ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης μίλησε για ενότητα και την ανάγκη ύπαρξης πολιτικής βούλησης, ώστε να αναπτυχθεί η περιοχή. Ωστόσο, άφησε αιχμές για επιθέσεις που γίνονται εις βάρος του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως κάποιοι θυμήθηκαν δικαστικές αποφάσεις που δεν έχουν τελεσιδικήσει, προκειμένου να τον πλήξουν.

Αναφέρθηκε, παράλληλα, και στον συνυποψήφιό του Μάρκο Μπόλαρη, αναφέροντας πως ο πολιτικός αγώνας μαζί του θα είναι πολιτισμένος, αν κάποιοι τον αφήσουν. Στην παρουσίαση μαζί με τον κ. Ψωμιάδη παρέστησαν και οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Πιερίας Σ. Μαυρίδου, Ημαθίας Κ. Καραπαναγιωτίδης, Πέλλας Θ. Θεοδωρίδης, Κιλκίς Χρ. Γκουντενούδης, Σερρών Γ. Μωυσιάδης, Χαλκιδικής Γ. Γιώργος και Θεσσαλονίκης Απ. Τζιτζικώστας.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του Παναγιώτη Ψωμιάδη στη Θεσσαλονίκη και μετά το θερμό εναγκαλισμό των δύο ανδρών ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε τον απερχόμενο νομάρχη ως «ανθρωποκεντρικό πολιτικό». Από πλευράς του, ο κ. Ψωμιάδης δώρισε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης μια εικόνα του Αγίου Αντωνίου και δήλωσε με νόημα ότι «είμαι από αυτούς που ενώνουν και δεν διχάζουν. Η ενότητα είναι υπεράνω προσωπικών απόψεων και προσώπων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...