Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Ποιοι εκλέχτηκαν στα προεδρεία δήμων του Βόρειου Αιγαίου

Location of Dodecanese Prefecture municipalitiesImage via WikipediaΠοιοι εκλέχτηκαν στα προεδρεία και στις δημαρχιακές επιτροπές των δήμων Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λήμνου, Ικαρίας, Φούρνων, Άη Στράτη στο Βόρειο Αιγαίο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ανταποκριτών της ΕΡΤ, οι νεοκλεγέντες είναι οι εξής:

Δήμος Λέσβου
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου, εκλέχθηκε ο Χρήστος Κορδώνης, αντιπρόεδρος ο Στρατής Κυρατζής και Γραμματέας η Βάσω Χοχλάκα.
Η Επιτροπή Οικονομικών απαρτίζεται από 5 Συμβούλους της πλειοψηφούσας παράταξης, τους Ευστράτιο Αλεξίου, Δημήτριο Ζαφειρίου, Νίκο Κατράνη, Σταύρο Πολίτη και Κωνσταντίνο Φραγκόπουλο και τρεις Συμβούλους της αντιπολίτευσης, τους Αριστείδη Χατζηκομνηνό, Παντελή Πατερέλλη και Ευάγγελο Παλαιολόγο.
Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Πολίτη από την πλειοψηφούσα παράταξη εκλέχθηκαν οι Προκόπης Γυμνάγος, Παναγιώτης Ζαφειρίου, Αντώνιος Κουμαράς, Παναγιώτης Παρασκευαϊδης και Αθηνά Σουπιάδου, ενώ από την αντιπολίτευση οι Ευστράτιος Κύτελλης, Γεώργιος Λεμονός και Γεώργιος Πάλλης.

Δήμος Χίου
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο Ηλίας Κλεισσας ,αντιπρόεδρος η Μαρία Δενδρινού  και γραμματέας ο κ. Στρουμπης.

Δήμος Σάμου
Πρόεδρος του ΔημοτικούΣυμβουλίου ο Νίκος Ζάχαρης . Αντιπρόεδρος ο Νίκος Σιτζήμης και γραμματέας ο Νίκος Γεωργίου. Αντιδήμαρχοι ορίστηκαν οι Γεώργιος Στάτζος, Βαγγέλης Καρλοβασσίτης, Πέτρος Παριανός , Τάσος Κοζώνης και ο Νικος Λύκος.

Δήμος Λήμνου
Στη Λήμνο πρόεδρος εκλέχθηκε ο Κώστας Αδαμίδης, αντιπρόεδρος ο Αγοραστός Κριαρής και γραμματέας η Μαγδαληνή Τούφου .

Δήμος Ικαρίας
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είναι η Χριστίνα Ξηρού και Αντιπρόεδρος ο Δημήτρης  Κουρελής προερχόμενοι και οι δύο από το συνδυασμό του Χριστόδουλου Σταυρινάδη, αφού η αντιπολίτευση δεν δέχτηκε να προτείνει σύμβουλο για τη θέση του αντιπροέδρου. Την αντιδημαρχία του Αγίου Κηρύκου αναλαμβάνει ο πρώην έπαρχος Γεώργιος Κρητικός, του Ευδήλου ο Ηλίας Λεριάδης και των Ραχών ο Απόστολος Καρίμαλης.

Δήμος Φούρνων
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου παραμένει ο Παναγιώτης Μύτικας, ο οποίος ήταν πρόεδρος και στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Αντιπρόεδρος είναι ο Δημήτρης Καρύδης και γραμματέας η Ολυμπία Σκλάβου. Αντιδήμαρχος, ο Αντώνης Βούλγαρης.

Δήμος Άη Στράτη
Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου είναι ο Νίκος Πανέρας, αντιπρόεδρος η Αντωνία Κύρου και γραμματέας ο Παναγιώτης Δεσπότης. Αντιδήμαρχος, ο  Δημήτρης Κουτσουρίδης.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...