Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Το προεδρείο και οι επιτροπές του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου


Εκλέχτηκαν το Προεδρείο και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής  του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, με πρώτο αιρετό περιφερειάρχη τον Αλέξανδρο Καχριμάνη.
Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου εξελέγη ο κ. Κώστας Πέτσιος, αντιπρόεδρος ο κ. Χαράλαμπος Μπάτσης και Γραμματέας ο κ. Στέφανος Ζούμπας.

Ο κ. Πέτσιος, ο οποίος διατέλεσε επί οκτώ χρόνια πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ιωαννίνων, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την εμπιστοσύνη και δεσμεύτηκε για την εύρυθμη λειτουργία του σώματος, δίνοντας βαρύτητα, όπως είπε, στη σύνθεση των απόψεων και κυρίως στην επικοινωνία.
«Είναι θεμιτό, ο καθένας από μας να εκφράζει διαφορετικές απόψεις και να καταθέτει διαφορετικές προτάσεις. Είμαι όμως βέβαιος ότι όλοι στοχεύουμε στο καλό της Ηπείρου και στο όφελος των πολιτών της.

Εκτίμησή μου είναι ότι πάντα υπάρχουν δυνατότητες συνεργασίας και στόχος μου είναι οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου να διεξάγονται σε ήπιο και πολιτισμένο κλίμα και να αποφεύγονται οι οξύτητες και οι προσωπικές επιθέσεις.

Για το λόγο αυτό, μέσα στις άμεσες προτεραιότητές μας είναι η σύνταξη του Κανονισμού Λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο οποίος θα προέρθει μέσα από διάλογο μεταξύ μας και θα έχει στόχο την αποτελεσματική λειτουργία μας. Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε», σημείωσε στην ομιλία του ο κ. Πέτσιος.

Στην ίδια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου εξελέγησαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, που είναι τα εξής:
Α' ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Ντέτσικας Κωνσταντίνος
Ψαθάς Βασίλειος
Καττής Νικόλαος
Ανατολιωτάκης Νικόλαος
Πλιάκος Μιχαήλ
Ιωάννου Αθηνά
Κασσής Μιχαήλ
Κωτσαντής Κωνσταντίνος
Β΄ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΈΛΗ
Παπατσίμπας Γεώργιος
Κώτσιος Νικόλαος
Κατέρης Ιωάννης
Δηλαβέρης Αναστάσιος
Διβάρης Διονύσιος
Φώτης Κωνσταντίνος
Αρβανίτης Κωνσταντίνος
Ζηκίδου - Ντάσση Καλλιρρόη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...