Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011

Προεδρείο και αντιδήμαρχοι της Περιφέρειας Αττικής

Συνεδρίασε  το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, υπό τον νέο περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό (φωτό) και εξέλεξε τα μέλη του προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου καθώς και τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, ενώ ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των τριών θεματικών αντιπεριφερειαρχών.

Η Λ. Βασιλάκου θα είναι αρμόδια για τα οικονομικά, ο Β. Κόκκαλης για τα διοικητικά και ο Λ. Αθανασιάδης για το ΕΣΠΑ.

Με 78 ψήφους εξελέγη πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Κ. Καράμπελας, αντιπρόεδρος με 69 ψήφους ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος και γραμματέας με 67 ψήφους η Αικατερίνη Πιπιλή.

Για την Οικονομική Επιτροπή του Περιφερειακού Συμβουλίου εκλέγονται: ο Κ. Μπάστας, ο Π. Βουδούρης, ο Μ. Βασιλάκης, ο Π. Αγγελόπουλος, ο Κ. Κανελλάκης, ο Σ. Μαριδάκης, ο Χ. Κουρούσης, ο Σ. Σπυρίδων, ο Α. Γεωργιάδης και η Ελ. Ζαφειρίου.

Ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν ο Ι. Προμπονάς, ο Γ. Τσιρίδης, ο Αν. Πολυζωγόπουλος, η Αν. Μεθυμάκη, ο Β. Γιαννακός, ο Γ. Γιομπαζολιάς, ο Χ. Δαμάσκος, η Αλ. Μπάλου και ο Χαρ. Καραθάνος

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο κ. Σγουρός δηλώνει για το τι θα πρέπει να περιμένουν οι πολίτες από την Περιφέρεια μέσα στο 2011: «Πρώτο μέλημά μας ήταν να λειτουργήσουν όλες οι υπηρεσίες και ήδη λειτουργούν χωρίς να ταλαιπωρηθεί ο πολίτης. Το δεύτερο στοίχημα που έχω θέσει είναι να συνεχίσουμε τη διαχείριση του δημοσίου χρήματος με πλήρη διαφάνεια, χωρίς καμία σπατάλη».

Για τις σχέσεις που έχει  με το ΠΑΣΟΚ, δηλώνει: «Σέβομαι και τιμώ τον πολιτικό μου χώρο, όπως με τίμησε κι αυτός. Ως περιφερειάρχης, όμως, πλέον θα κάνω τη δουλειά μου όπως έχω δεσμευτεί απέναντι στους πολίτες και το ΠΑΣΟΚ θα κάνει τη δουλειά του». eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...