Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Στην Κερατέα και όχι στην τελετή ορκωμοσίας ο Αλ. Αλαβάνος

Ηχηρή επέλεξε ο κ. Αλ. Αλαβάνος να είναι η απουσία του από την τελετή ορκωμοσίας των αιρετών της Περιφέρειας Αττικής που θα γίνει στις 11 το πρωΐ την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010 στην Παλαιά Βουλή. Ο επικεφαλής της Ελεύθερης Αττικής δεν θα παραστεί, επιλέγοντας να βρίσκεται στην Κερατέα, μαζί με τους κατοίκους που αντιδρούν στην κατασκευή ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο.

Η απόφασή του γνωστοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης με λιτή δήλωση από το γραφείο τύπου της Ελεύθερης Αττικής, που σημείωσε: «Στην αυριανή τελετή ορκωμοσίας της νέας περιφερειακής αρχής της Αττικής στην παλαιά Βουλή δεν θα παρευρεθεί ο επικεφαλής της Ελεύθερης Αττικής κ. Αλ. Αλαβάνος. Την ίδια ώρα θα βρίσκεται στην Κερατέα επιλέγοντας να "ορκισθεί" στα μπλόκα της αντίστασης».
Η ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ιω. Σγουρού και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής θα γίνει στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, παρουσία του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου, μελών της Κυβέρνησης, των κομμάτων της Αντιπολίτευσης, εκπροσώπων των Ανωτάτων Δικαστικών Αρχών και άλλων εκπροσώπων της Πολιτειακής και Πολιτικής Ηγεσίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=374096&ct=32&dt=21/12/2010#ixzz18miDlFg0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...