Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

Καμίνης: Καμία αλλαγή δεν μπορεί να γίνει στις αυτοδιοικητικές του 2014


Οποιαδήποτε ουσιαστική αλλαγή στο εκλογικό σύστημα των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν μπορεί να αφορά την επερχόμενη αναμέτρηση τονίζει ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σημειώνοντας πως η αντίθετη εκδοχή δημιουργεί στους πολίτες εύλογη αμφιβολία και υπόνοιες για αθέμιτες σκοπιμότητες.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Free Sunday, επαναλαμβάνει πως θα είναι ξανά υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας, ενώ στην ερώτηση αν θα επιμείνει στην υποψηφιότητά του, ανεξαρτήτως το ποιες θα είναι οι άλλες επισημαίνει ότι: «Η δική μου υποψηφιότητα είναι ανεξάρτητη και δεν επηρεάζεται ούτε από κομματικές επιλογές ούτε από προσωπικές στρατηγικές. Υπαγορεύεται από την ανάγκη να συνεχιστεί η πορεία εξόδου της πόλης από τη μιζέρια και την απομόνωση. Η Αθήνα πρέπει να έχει έναν αφοσιωμένο δήμαρχο και χρειάζεται σχέδιο».

Για το αν «ο κίνδυνος της Χρυσής Αυγής φέρνει σκλήρυνση της ατζέντας των εκλογών» για το Δήμο, αναφέρει πως «δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε σε εκλογική αναμέτρηση τη Χρυσή Αυγή. Ούτε τότε ενδώσαμε, ούτε και τώρα θα παρασυρθούμε από την υποτιθέμενη ατζέντα της. Αν η Χρυσή Αυγή είχε ατζέντα, θα είχε στοιχειώδη παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αν εξαιρέσει κανείς το σόου των ναζιστικών χαιρετισμών του πρώτου μήνα, έκτοτε – κατά τα τελευταία 2,5 χρόνια – η τύχη της αγνοείται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...