Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

Υποδοχή στους σχολικούς φύλακες

Εκδήλωση υποδοχής στους σχολικούς φύλακες από τη Θεσσαλονίκη, ετοιμάζει για αύριο Κυριακή, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Μετά από 23 ημέρες περπάτημα φτάνουν αύριο Κυριακή 20 Οκτώβρη στον Αγ. Στέφανο οι Σχολικοί Φύλακες που ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου πεζοπορία με κατεύθυνση την Αθήνα θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ενώσουν τη φωνή των 2234 σχολικών φυλάκων με τη φωνή όλων των ανέργων της χώρας μας για να καταδικάσουν την αντιλαϊκή πολιτική και να απαιτήσουν καμιά απόλυση σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και τα σωματεία Σ.Δ.Κ.Υ Αττικής, Αγ. Αναργύρων - Καματερού, Πετρούπολης, Ελληνικού, Περάματος, Κορυδαλλού, Ελευσίνας – Ασπροπύργου – Μάνδρας υποδεχόμαστε τους συναδέλφους με μια εκδήλωση αλληλεγγύης την Κυριακή 20 Οκτώβρη στις 19.00 το απόγευμα στον Αγ. Στέφανο στο κτίριο πρώην ΤΥΠΕΤ, οδός λεωφόρου λίμνης Μαραθώνα.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους των Δήμων της Αττικής να πάρουν μαζικά μέρος στην εκδήλωση αλληλεγγύης και να απαιτήσουμε:

Καμία απόλυση, καμιά διαθεσιμότητα. Σταθερή μόνιμη δουλειά για όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...