Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ν.Δ. : "Επίθεση αγνώστων" στο Εκλογικό Κέντρο του Β. Κικίλια

Καταγγελία για «χθεσινοβραδινή επίθεση αγνώστων στο Εκλογικό Κέντρο του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Β. Κικίλια στο Σύνταγμα, που είχε ως αποτέλεσμα, πέρα από τις υλικές ζημιές, και τον τραυματισμό ενός φύλακα» εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο ανάμεσα σε άλλα κατηγορεί την κυβέρνηση για «προσπάθεια όξυνσης στην οποία έχει επιδοθεί τις τελευταίες μέρες».
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:
«Η Ν.Δ. καταδικάζει την χθεσινοβραδινή επίθεση αγνώστων στο Εκλογικό Κέντρο του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Β. Κικίλια στο Σύνταγμα, που είχε ως αποτέλεσμα, πέρα από τις υλικές ζημιές, και τον τραυματισμό ενός φύλακα.
Ευχόμαστε αυτό να είναι ένα μεμονωμένο συμβάν και ζητάμε από την αστυνομία να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποκαλυφθεί η ταυτότητα των δραστών.
Σε κάθε περίπτωση - και ανεξαρτήτως του λυπηρού αυτού συμβάντος - οι εκλογές πρέπει να διεξαχθούν μέσα σε κλίμα ομαλότητας και ηρεμίας, ούτως ώστε οι πολίτες να ασκήσουν απερίσπαστοι το δημοκρατικό τους δικαίωμα.
Η Ν.Δ. δεν θα ακολουθήσει την κυβέρνηση στην προσπάθεια όξυνσης στην οποία έχει επιδοθεί τις τελευταίες μέρες. Μας φτάνει η πρωτοφανής κρίση που περνάει η Ελληνική κοινωνία, δεν χρειάζεται και το εκρηκτικό μείγμα της οξύτητας που προσθέτει η κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...