Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Κατάληψη όλων των δημοτικών κτιρίων της χώρας

Από νωρίς αύριο το πρωί καλούνται οι εργαζόμενοι να βρεθούν στα δημαρχεία - Άγνωστο τι θα γίνει με την αποκομιδή των σκουπιδιών

Την κατάληψη όλων των δημοτικών κτιρίων της χώρας αποφάσισε ομόφωνα η εκτελεστική γραμματεία της ΠΟΕ - ΟΤΑ ως μια πρώτη ενέργεια διαμαρτυρίας για τη συμφωνία της κυβέρνησης με την Τρόικα αναφορικά με την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας και των σχολικών φυλάκων.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη οι εργαζόμενοι από νωρίς θα βρεθούν στα δημαρχεία τα οποία και θα καταλάβουν, ενώ τα προεδρεία θα προβούν σε δυναμικές παρεμβάσεις στα δημοτικά συμβούλια προκειμένου να συντονίσουν τη δράση τους με τις αυτοδιοικητικές αρχές.

Την Τετάρτη το βράδυ θα συνεδριάσουν αντιπρόσωποι εργαζομένων στους δήμους όλης της χώρας που από το απόγευμα θα αρχίσουν να καταφτάνουν στην Αθήνα προκειμένου να συντονίσουν πανελλαδικά τη δράση τους.

Το Σάββατο και την Κυριακή οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα απέχουν από τα καθήκοντά τους ενώ τη Δευτέρα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συναυλία στο Σύνταγμα.

Άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με την αποκομιδή των σκουπιδιών.

Τέλος η ΠΟΕ-ΟΤΑ πρόκειται να προσφύγει στο ΣτΕ ζητώντας να κριθεί αντισυνταγματικό το πολυνομοσχέδιο ενώ το ίδιο καλεί να κάνει η ΚΕΔΕ αλλά και οι υπόλοιπες υπηρεσίες του Δημοσίου, τις οποίες καλεί να συμμαχήσουν όλες μαζί σε ένα κοινό μέτωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...