Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

«Βόμβα» Κουκουλόπουλου για τη δημοτική αστυνομία

«Το μόνο που κάνει το ΥΠΕΣ είναι να υποδεικνύει ποιοι θα απολυθούν» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ

Την απόσυρση της διάταξης που προβλέπει την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας από το πολυνομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή, ζήτησε ο Πάρις Κουκουλόπουλος, ενώ αμφισβήτησε ανοικτά το ρόλο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αναρωτώμενος ποιος είναι ο ρόλος του και σε τι χρειάζεται.

Μιλώντας στον realfm, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε χαρακτηριστικά πως «η δημοτική αστυνομία συμβολικά θα πρέπει με τον διάλογο που θα γίνει στη Βουλή να αποσυρθεί η διάταξη», και πρόσθεσε: «Είναι ο ορισμός του οριζόντιου μέτρου. Μάλιστα και με έναν πολύ οδυνηρό τρόπο. Καταργείται κάθε φραγμός, κριτήριο, όριο. Η ανασφάλεια στο δημόσιο γενικεύεται και ο πέλεκυς στρέφεται επί δικαίων και αδίκων».

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα της κινητικότητας ο κ. Κουκουλόπουλος είπε: «Θα πρέπει να αντικατασταθεί από ένα γενικευμένο πρόγραμμα κινητικότητας με αρχή, μέση και τέλος με αξιολόγηση που θα βάζει στο στόχαστρό του τον αφόρητο συγκεντρωτισμό».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αμφισβήτησε επίσης τον ρόλο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι Μακεδόνας. Θέλω να σας πω, λοιπόν, με μεγάλη σιγουριά ότι κανένας Μακεδόνας και Θρακιώτης δεν θα θιγεί στο παραμικρό, στη ζωή του, ούτε θα πάρει είδηση, βέβαια, αν καταργηθεί αύριο το Υπουργείο Μακεδονίας–Θράκης. Και το ίδιο το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Μία Γραμματεία παρά τω πρωθυπουργώ είναι όλο και όλο. Ποιος είπε ότι χρειάζεται; Δεν βλέπετε τι κάνει; Υποδεικνύει στο Υπουργείο Εσωτερικών και το Υπουργείο Παιδείας ποιους θα διώξει. Τι κάνει ακριβώς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης; Σε τι χρειάζεται; Πέστε μου».

Και κατέληξε λέγοντας: «ορισμός του γονατογραφήματος είναι αυτό που έγινε την προηγούμενη Κυριακή και βαφτίζεται αποφασιστικότητα, με την ίδια ευκολία που ο διεθνής διασυρμός με το “μαύρο” στην ΕΡΤ, βαφτίστηκε μεταρρύθμιση».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...