Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Καμίνης: Δεν παραδινόμαστε ούτε στην κυβερνητική προχειρότητα ούτε στη βία

Για τραμπουκισμούς και ακρότητες έκανε λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχτηκε

Ο δήμος Αθηναίων δεν παραδίδεται ούτε στην κυβερνητική προχειρότητα ούτε στην βία και τον λαϊκισμό. Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καμίνης σχολιάζοντας τόσο την επίθεση που δέχτηκε την Κυριακή όσο και το πρόγραμμα για την κινητικότητα που ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση.

Σε τοποθέτηση που έκανε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την επιχειρηματικότητα και την τεχνολογική ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων της πρωτεύουσας, ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε λόγο για τραμπουκισμούς και ακρότητες, αφήνοντας παράλληλα αιχμές και για τις αποφάσεις της κυβέρνησης αναφορικά με την κινητικότητα.

«Βρισκόμαστε κάθε μέρα αντιμέτωποι με την βία, τον τραμπουκισμό και τον λαϊκισμό των άκρων. Αυτό από τη μια πλευρά και από την άλλη με την διαρκή προχειρότητα του αιφνιδιασμού και του καταναγκασμού από την πλευρά της κυβέρνησης. Οι εργαζόμενοι, οι πολίτες αλλά και οι δήμαρχοι που θέλουμε να κάνουμε την δουλειά μας παλεύουμε για την λειτουργία των πόλεών μας διαρκώς μεταξύ προχειρότητας και λαϊκισμού», είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε σημειώνοντας ότι ο δήμος Αθηναίων δεν παραδίδεται ούτε στην κυβερνητική προχειρότητα ούτε στην βία και τον λαϊκισμό.

Υπενθυμίζεται ότι για την επίθεση που σημειώθηκε σε βάρος του δημάρχου Αθηναίων έχει διαταχθεί από την εισαγγελία Πρωτοδικών η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, όπως αυτό της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...