Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Αυτοδιοικητική ενημέρωση από το Νομό Πρέβεζας

Δημοσκόπηση για το Δήμο Πάργας
Με διενέργεια δημοσκόπησης θα λυθεί το θέμα της επιλογής του υποψηφίου δημάρχου του ΠΑΣΟΚ στο νέο Δήμο Πάργας αφού λόγω των επτά υποψηφιοτήτων, άκρη δεν έβγαινε.Η υποψηφιότητα κρίνεται μεταξύ του κ. Α. Λιόλιου και κ. Γ. Καούρη.

Νέα δεδομένα και στο Δήμο Ζηρού
Η εξέλιξη της συνεργασίας ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ στο Δήμο Πρέβεζας με την υποψηφιότητα του κ. Μιλτιάδη Κλάπα θα κρίνει και την υποψηφιότητα του κ. Γ. Ζάψα - επίσης στέλεχος του ΣΥΝ - στο νέο Δήμο Ζηρού.Η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του κ. Ζυγούρη παρά τη στήριξη του νύν Νομάρχη του ΠΑΣΟΚ κ. Βασίλη Ιωάννου, δεν ΄΄προχωρά''...

Η Βάσω Παπαδή ενδιαφέρεται για το Δήμο Ζηρού
Την Αθήνα και τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ επισκέπτεται τακτικά η κα. Βάσω Παπαδή, επιδιώκοντας να λάβει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ ως υποψήφια Δήμαρχος Ζηρού.Μεταξύ των άλλων σημειώνει την έλλειψη σοβαρών υποψηφιοτήτων, τη στήριξη του κ. Ζυγούρη - ως ανεξάρτητου υποψηφίου - τέως συνεργάτη του Νομάρχη Πρέβεζας, ο οποίος τον στηρίζει διακαώς. Αναφέρεται στην παραιτούμενη Τ.Ο. Φιλλιπιάδας που ελέγχόταν απο τον κ. Β. Ιωάννου και που μαζί με τον Γραμματέα της Ν.Ο κ. Σπύρο Κατσάνο την ''πολέμησαν'' προκειμένου να μην είναι υποψήφια βουλευτής στις απερχόμενες βουλευτικές εκλογές.Η προσπαθειά της στηρίζεται απο το μέλος του Ε.Σ κα. Βάσω Τσιμπίδα.

inpreveza

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...