Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Χωριστοί δρόμοι στον «Καποδιστριακό» δήμο Ευόσμου

Του Χρήστου Τσαλικίδη
Χωριστούς δρόμους  ακολουθούν και επίσημα οι Δημήτρης Χατζηβρέττας και Στάθης Λαφαζανίδης, στον «Καποδιστριακό» δήμο Ευόσμου-Κορδελιού, μετά την απόφαση του δεύτερου να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του. Σε μήνυμα που ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα, αναφέρει πως η απόφαση να διεκδικήσει το δήμο δεν ήταν αβασάνιστη αλλά συνειδητή, διότι αυτός και οι συνεργάτες του ξέρουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν και ζητούν την συμπαράσταση των δημοτών. «Πέρα από τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχουμε», αναφέρει ο δήμαρχος Ελευθέριου-Κορδελιού, «πέρα από την προσπάθεια που θα καταβάλλουμε, την υπομονή και επιμονή που πρέπει να επιδείξουμε, καθώς και τη μεθοδικότητα που θα ακολουθήσουμε, πρέπει να έχουμε όλους εσάς αρωγούς και συμπαραστάτες, για να επιτύχουμε το δύσκολο αυτό εγχείρημα. Με ενότητα και αποφασιστικότητα, χωρίς διακρίσεις μπορούμε να πετύχουμε τα μέγιστα».

Τα παράπονα σας στον υποψήφιο δήμαρχο
Θέλοντας να αποκτήσει μια διαδραστική σχέση με τους δημότες, ο κ. Λαφαζανίδης τους καλεί να καταθέσουν, μέσω της ιστοσελίδας του, τις απόψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις γειτονιές τους, ώστε να αξιολογηθούν και μέσα από τις απαιτούμενες διαδικασίες να δοθούν οι απαιτούμενες λύσεις.
Αναφερόμενος στο σχέδιο «Καλλικράτης» σημειώνει ότι αποτελεί την αρχή για μια δύσκολη πορεία προς το μέλλον. Δύσκολη διότι, κατά την άποψη του, «μέσα από την οικονομική, εγχώρια αλλά και παγκόσμια κρίση, θα πρέπει να λυθούν πολλά και σημαντικά προβλήματα (επιβίωσης, έργων-υποδομών, περιβαλλοντικά, κοινωνικά, κ.λπ.)». Παρόλα αυτά είναι αισιόδοξος διότι δίνεται η αφορμή, όπως λέει, να επανασχεδιαστεί ο χάρτης της τοπικής αυτοδιοίκησης και να οριοθετηθούν νέοι στόχοι για την ανάπτυξη των πόλεων, προς όφελος του πολίτη. «Όλοι μπορούμε να βάλουμε το λιθαράκι μας μέσα από σωστές και εποικοδομητικές ενέργειες. Σκεπτόμενος όλα αυτά και μετρώντας τα πολλά και σημαντικά προβλήματα, θεώρησα σωστό, ότι τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχω υποχρέωση να δώσω τη μάχη μαζί με εσάς. Για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Έμμεσο «ναι» Χατζηβρέττα
Την υποψηφιότητα του για το δήμο Ευόσμου-Κορδελιού ανακοίνωσε εμμέσως πλην σαφώς και ο Δημήτρης Χατζηβρέττας, στο περιθώριο του απολογισμού των δημοτικών πεπραγμένων στον Εύοσμο για το 2009. «Με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, εργατικότητα  και κυρίως ήθος δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επίλυση των προβλημάτων του πολίτη για την εξασφάλιση μιας καλύτερης καθημερινής ζωής. Για να προχωρήσουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο Ελευθέριο Κορδελιό - Εύοσμο, αφού πάνω από όλα αφετηρία μας είναι ο τόπος που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και έχουμε στήσει τα νοικοκυριά μας» υποστήριξε ο κ. Χατζηβρέττας, αποκαλύπτοντας το στίγμα των προθέσεων του ενόψει των δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου.
http://www.karfitsa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...