Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Μαλλιά-κουβάρια η ΝΔ στο Λαγκαδά

English: Municipality of en:Langadas, Thessalo...Image via Wikipedia
Άνω-κάτω έχει γίνει η ΝΔ στο δήμο Λαγκαδά μετά την απόφαση των- επίσης «γαλάζιων»- Καμαρούδη και Αναστασιάδη να αμφισβητήσουν το χρίσμα της Ρηγίλλης στον Γιάννη Καραγιάννη. Τόσο ο δήμαρχος Καλλινδοίων όσο και ο δημοτικός σύμβουλος Λαγκαδά κάνουν λόγο για «παρασκηνιακές ενέργειες που σκοπό έχουν να παραπλανήσουν» την κοινή γνώμη και προειδοποιούν πως «διαδρομίστικες συμπεριφορές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές δεν θα περάσουν». Η απάντηση του Γιάννη Καραγιάννη ήταν άμεση. Χαρακτήρισε «ατυχές» και «παραπλανητικό» το δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι δυο πρώτοι, τους συνέστησε να σταματήσουν να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και τους προέτρεψε να ενημερώνονται από τις αρμόδιες πηγές πριν «εκτεθούν» με τέτοιου είδους δηλώσεις.

«Βλέπει» μικροπολιτικούς λόγους

«Σε κάθε περίπτωση», σημειώνει στη δική του ανακοίνωση ο νυν δήμαρχος Λαγκαδά, «η επίσημη ιστοσελίδα της ΝΔ και το δημοσιευμένο εκεί από 23 Ιουλίου 2010 δελτίο Τύπου, με το οποίο δημοσιοποιείται η απόφαση του κόμματος για στήριξη στην υποψηφιότητα μου για το νέο δήμο Λαγκαδά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, δίνει ηχηρή απάντηση στους ισχυρισμούς τους και τους εκθέτει ανεπανόρθωτα στην τοπική μας κοινωνία μετά την ατυχή προσπάθεια τους να δημιουργήσουν για τους δικούς τους μικροπολιτικούς λόγους ένα ανύπαρκτο θέμα και να αμφισβητήσουν την στήριξη της ΝΔ στο πρόσωπο μου».

Ενήμερη η Διοικούσα

Παραθέτει μάλιστα και δελτίο Τύπου που εξέδωσε την περασμένη Παρασκευή η διοικούσα επιτροπή της ΝΔ στο νομό, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Βαρτζόπουλος συναντήθηκε με τους κυρίους Καμαρούδη και Αναστασιάδη και τους ενημέρωσε για την απόφαση της Ρηγίλλης να στηρίξει την υποψηφιότητα Καραγιάννη για το δήμο Λαγκαδά.

karfitsa.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...