Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για δικαστικούς αντιπροσώπους στις εκλογές

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να καταθέσουν αιτήσεις όσοι δικηγόροι επιθυμούν να διοριστούν δικαστικοί αντιπρόσωποι στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Οι αιτήσεις κατατίθενται είτε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60) ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.dsanet.gr.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τού ΔΣΑ:

  • Μόνο μία αίτηση μπορεί να υποβληθεί.
  • Δεν υπάρχει κώλυμα εντοπιότητας (καταγωγής και τόπου άσκησης της δικηγορίας).
  • Τους διορισμούς θα κάνει το Πρωτοδικείο Αθηνών και οι δικηγόροι Αθηνών θα διορισθούν στην Περιφέρεια του Πρωτοδικείου Αθηνών (Νομαρχίες Αθηνών και Ανατολικής Αττικής). Αιτήσεις για περιφέρειες άλλων Πρωτοδικείων θα ληφθούν υπ’ όψιν μόνο εφ' όσον ζητηθεί κάλυψη κενών σε εκλογικά τμήματα από τους κατά τόπους εφόρους δικαστικών αντιπροσώπων δεν θα ληφθούν υπ' όψιν αιτήσεις για συνυπηρέτηση και για διορισμό αναπληρωματικών.
  • Στους προς διορισμό δικηγόρους δεν περιλαμβάνονται: α) όσοι συμπλήρωσαν το 67ο έτος της ηλικίας τους, β) όσοι τελούν σε αναστολή και σε άδεια απουσίας στο εξωτερικό, γ) όσοι δεν έχουν υποβάλει ετήσια δήλωση, δ) όσοι εκτίουν πειθαρχική ποινή παύσης κατά την υποβολή του καταλόγου των διοριστέων στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ε) οι δικηγόροι από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στ) οι βουλευτές και φυσικά όσοι ανακηρύσσονται υποψήφιοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...