Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΣΥΝ στηρίζει την "Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας"


Συνήλθε στις 22/9/2010 η ΚΠΕ του ΣΥΝ με θέμα την έγκριση των υποψηφίων περιφερειαρχών και των υποψηφίων δημάρχων στις τρεις μεγάλες πόλεις, που υποστηρίζει το κόμμα. 

Ύστερα από διεξοδική συζήτηση η ΚΠΕ ενέκρινε τις προτάσεις που προέκυψαν μέσα από συλλογικές διαδικασίες των περιφερειακών συμβουλίων του ΣΥΝ και των αντίστοιχων νομαρχιακών επιτροπών στις περιπτώσεις των τριών μεγάλων πόλεων.

Η ΚΠΕ του ΣΥΝ καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του κόμματος σε συσπείρωση και κινητοποίηση, ανεξάρτητα από διαφορετικές γνώμες για τη μία ή άλλη επιλογή, για την επιτυχία όλων των αυτοδιοικητικών συνδυασμών που υποστηρίζει το κόμμα, μαζί με τις σύμμαχες δυνάμεις της ριζοσπαστικής αριστεράς, της οικολογίας και τις αποδεσμευόμενες από το ΠΑΣΟΚ κινήσεις στη βάση της αντίθεσης από τα αριστερά προς το μνημόνιο και τις αυτοδιοικητικές επιλογές που απορρέουν από την εφαρμογή του.

Ειδικότερα, η ΚΠΕ του ΣΥΝ αποφάσισε ομόφωνα υπέρ της υποψηφιότητας για τη Δυτική Ελλάδα του Βασίλη Χατζηλάμπρου, νομαρχιακού συμβούλου Αχαΐας, στέλεχος της ΚΟΕ.

acarnania.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...